Газов инжекцион Golf 5 1.6 FSI BAG
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газов инжекцион Golf 5 1.6 FSI BAG
Ще имаш ли разход едновременно и на бензин и колко би бил?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
при fsi винаги има разход и на бензин
Ако се направи с ГИ течна фаза,разход на бензин няма,но цената е много висока за тази интервенция.
- petrov.yordan
- Автомобил: Passat b6 variant [3c5]
- Двигател: BVY 2006
KKamenov написа:На мен ми препоръчаха Antonio Romano
http://www.romanoautogasbg.com/product/montage-warranty/montage-4cyl-direct
Все още не съм го сложил и немога да дам обективно мнение как е. Като цяло колата ми дава среден разход в София 7.6-8/100, което е ок. С газ мисля, че за 1 година инвестицията ще е покрита.
Колегата caravel е прав за течната фаза. Провери колко е цената за такава инсталация! Имай предвид, че по всяка вероятност на ниски обороти т.е. по светофарите си пак на бензин САМО (поне при мен е така), което за София ще си оказва влиание в пробега до избиване на инсталацията. При течната фаза няма да я имаш тази "дразня" и въпреки по-високата цена може дори по рано да стане избиването.
По повод уредбата,която ти предлагат-"Романо" модел "Антонио",та при нея консумацията на бензин е във всички оборотни режими,но по много малко.Логиката на системата е такава,което не означава,че ще харчи много бензин,напротив харчи толкова,колкото и аналозите и на Ланди и БРЦ,но по този начин ти запазва бензиновите дюзи в по-добро състояние и за по-дълго време.Пък и работи по-добре,поне това съм го виждал.
Върни се в “Автогазови уредби”