До сега само добавях нещо ново по-колата дойде и денят в който да премахна няколко детайла а именно надписа 1.6 отзад и задната чистачка, скоро може и надписът голф да изчезне от задния капак, а тези накрайници са ми трън в очите Мн лошо качествоооо
Значи нека обясня по-подробно накрайниците не са В6, и бяха с еднаква дължина и са сложени още като бях с старата оригинална добавка и не са наместени както трябва не ми остава свободно време за да отида и да ги наместят ще ми е за 3ти път грубо сметнато ще ми излезе колкото едно крайно гърне с накрайници но какво да се прави. Скоро ще се изрежат и ще се заварят наново, знам добре как трябва да изглеждат, но майсторите винаги осират нещата дано този път е за последно.
От доста време се канех да се сдобия с някакви фланци, и за мое огромно щастие RoadRunner пусна за продажба точно такива и веднага ги взех, след което последва и монтажа им на първо време ще се карат отзад докато си направя фланци за отзад след което ще бъдат преместени на предните колела Фланците са алуминиеви на FK 5мм. Преди: След: