Телевизия Булсатком в Германия??

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Сря 10 яну 2007 0:00

Апък аз да ви кажа че имам три приемника на Булсат ком и сме слагали на камион такава и работи перфектно.Има и тарикатлъци но не са за тук.Това което мога да кажа е четова е телевизията ,и че дори от огледало на ТИР в Европа можеш да си керизкаш телевизия.Единственото което мога да ви кажа е че за по добър сигнал се завърта "окото" на чинията на 3 градуса на Изток ,като седиш зад чинията.Това е гяволък който прилагат само техниците които монтират антените , а ако си я монтираш сам естествено си я слагаш на белезите.

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Сря 10 яну 2007 12:32

добре колеги така аз сега отивам да живея в германия и какво трябва да си купя за да гледам бг телевизи в германия.Само устройството или и чинията кажете да знам, че тука вече се обърна на незакони гледания.И кое е по добре ИТВ Партнер или Булсатком и ако някой знае цените

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Сря 10 яну 2007 12:56

Вчера проверих и при двете фирми.Булсатком ти продават само пакет с карта за 148 лева годишно-другото трябва да си го имаш в чужбината.Може и да си купиш целия комплект с чиния и т.н.
ИТВ предлагат само комплект сички джаджи, което не ме устройва щото в Германи си имам всичко.

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Сря 10 яну 2007 13:19

а ти какво имаш в германия в кой град си..То някакъв определено устройство ...защото аз имам DBox и незнам дали върши работа...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”