Формула 1, Сезон 2014
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Формула 1, Сезон 2014
Се тая.Нали не взима точки 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Само не разбрах кой умник от Ферари реши да смени на кимстъра гумите обиколка преди да се прибере колата за сигурност и да го монтира успешно от трето място на опашката
Иначе състезание като за монако, доста по интересно е какво става на яхтите в пристанището отколкото на пистата, Дани малко емоции създаде накрая настигайки Люис, но на тая писта толкова, настигаш и няма място от къде да минеш

Иначе състезание като за монако, доста по интересно е какво става на яхтите в пристанището отколкото на пистата, Дани малко емоции създаде накрая настигайки Люис, но на тая писта толкова, настигаш и няма място от къде да минеш
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ода, не съм съгласен с определението ти за състезанието.
На практика вчера се случиха повече изпреварвания и опити за изпреварване от колкото на някои други, уж по-широки писти.
При това изпреварвания, които на пръв поглед са невъзможни!
Включително и на 'Фибата'!!!
Относно второто прибиране на Кими - имало е контакт и спукана гума.
Ония идиоти от Маруся трябваше да получат най-малкото Stop'N'Go, не само преминаване... което така и не направиха, май!
Интересно какво ще е наказанието сега
Звучи ми логично 10 места назад
На практика вчера се случиха повече изпреварвания и опити за изпреварване от колкото на някои други, уж по-широки писти.
При това изпреварвания, които на пръв поглед са невъзможни!
Включително и на 'Фибата'!!!

Относно второто прибиране на Кими - имало е контакт и спукана гума.
Ония идиоти от Маруся трябваше да получат най-малкото Stop'N'Go, не само преминаване... което така и не направиха, май!

Интересно какво ще е наказанието сега

Звучи ми логично 10 места назад
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Кими го прибраха,защото не можа да вземе един завой,в опит да изпревари магнусен,та чак го стопира 

Последна промяна от LILO&STICH на Пон 26 май 2014 10:24, променено общо 1 път.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
К.Одаджийски написа:Само не разбрах кой умник от Ферари реши да смени на кимстъра гумите обиколка преди да се прибере колата за сигурност и да го монтира успешно от трето място на опашката![]()
А разбра ли, че направи два стопа? След първия си беше трети и си караше след Мерцовете
Третия стоп няма нужда от коментар
- К.Одаджийски
- VW експерт
Жул Бианки и тимът на Маруся спечелиха исторически точки в Гран при на Монако – две благодарение деветото място на френския пилот в днешната надпревара.
Това е първият актив в съществуването на тима, който при това буквално бе извоюван след куп перипетии. Бианки първо бе наказан за смяна на скоростна кутия. Това не повлия особено, тъй като така или иначе бе в дъното на стартовата решетка. След това обаче му бе наложена санкция (5 секунди) заради стартиране от грешен грид слот. Накрая дойде още едно такова наказания, тъй като бе влязъл да изтърпи първото при кола за сигурност на пистата. Бианки запази хладнокръвие, въпреки че на моменти точките почти се превръщаха в мираж. С малко късмет и много упорство обаче той пресече финала осми. Бе класиран девети след прилагане на втората му санкция от надпреварата.
Браво на Нико
Втори Хамилтън,после Фетел стига бе
Ботас,Маса и Рикардо
Лимонада,Мартини,Мартини...Кими

Втори Хамилтън,после Фетел стига бе

- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Доста негативно отношение към Хамилтън от публиката?!
- К.Одаджийски
- VW експерт
Евала на Дани, напълно заслужи победата!!!
Иначе ме е яд много яко, че втори път се чупи Мерцедеса на Люис и не взима никакви точки. Поне видяхме кой вълк, кой агне в мерцедес или поне на мен ми стана ясно. Дано само каръка не остане при него до края на сезона.
Фетел голям късмет извади в последната обиколка че ония двете камикадзета не го отнесоха.
Иначе ме е яд много яко, че втори път се чупи Мерцедеса на Люис и не взима никакви точки. Поне видяхме кой вълк, кой агне в мерцедес или поне на мен ми стана ясно. Дано само каръка не остане при него до края на сезона.
Фетел голям късмет извади в последната обиколка че ония двете камикадзета не го отнесоха.
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Тая истинска п..тка, Маса, ако беше събрал и Фетел, щях лично да го намеря и да му скъся живота....ебати, може ли да си толкова зле, за 3 обиколки свали 4 секунди и после се нас.а...отново. Провали и себе си, и Перес и за малко и Фетел.

- К.Одаджийски
- VW експерт
Ами преди години когато се блъскаше с черничкия, беше герой и невинен!
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Хубава победа на Рикардо - заслужава предвид представянето си до момента... Кеф ми е и за Хамилтън, че отпадна - не може всеки път наглостта да печели, особено на всяка цена както го приема той...
Бърни трябва да се намеси и заедно с Тод да измислят нещо в полза на Ферари, че както е тръгнало ще напуснат Ф1...
Бърни трябва да се намеси и заедно с Тод да измислят нещо в полза на Ферари, че както е тръгнало ще напуснат Ф1...

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
К.Одаджийски написа:Ами преди години когато се блъскаше с черничкия, беше герой и невинен!
Аз никога не съм го харесвал, сега ме кефи само, като задминава Алонсо

-
- Автомобил: Skoda Superb 1.8T
- Двигател: AWT 2003
idiotchooo написа:Тая истинска п..тка, Маса, ако беше събрал и Фетел, щях лично да го намеря и да му скъся живота....ебати, може ли да си толкова зле, за 3 обиколки свали 4 секунди и после се нас.а...отново. Провали и себе си, и Перес и за малко и Фетел.![]()
Ако не са съобщили на Маса, че Перес има проблем със спирачките, то може да се каже че вината не е негова. Иначе нямаше да стои зад него при спиране. Перес също нямаше вина-той просто трябваше да спре 20-30 м по-рано и белята стана.