Благодарности към форумците от vwclub.bg!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
thewolf
Автомобил: Passat 1.9 TDI B5.5
Двигател: AVB

Благодарности към форумците от vwclub.bg!!!

Мнениеот thewolf » Пон 09 юни 2014 14:13

Здравейте колеги,

реших да пусна такава тема, за да изкажа мнението си към фолксваген форума и форумците от него. Тук говорим за професионализъм, организация, администрация, контрол и отношение. Браво на Администрацията и модераторите първо за добре свършената работа!

Благодарности към форумците, които ми помогнаха да оправя доста неща по колата сам. Понеже съм в Норвегия, а тук сервизните услуги са изключително скъпи и за пасат купен за 5.000 лв за всичките ремонти, които трябваше да направя, щях да дам минимум още 10.000 лв, а съм ги спестил именно от мнения на хората във форума, които ми помогнаха със техните знания. Може в България тези ремонти да струват 2.000 лв, но тук е така :).

Искам да изкажа благодарности към следните колеги, споделили опита си с мен и спомогнали за моите ремонти:

kossis - :th_up -изключително отзивчив колега, 2 пъти ми помага
dispatch - :th_up
pet_rov - :th_up
dlug - :th_up
phantom_ - :th_up
lz2aii - :th_up
drago_tr - :th_up
pas1.8mi - :th_up
yanio - :th_up
sportul - :th_up
Milanov - :th_up
trv - :th_up

Разбира се, че можеше и по сервизите да карам колата, да, но не мисля, че някой поляк, литовец или какъвто и да е в тези норвежки сервизи, който прави всякакви различни коли, ще знае повече от хората, сблъскали се с проблемите в определена марка, като форумците във този форум пък и е тръпка сам да си го направиш :). Убеден съм в това. Веднага давам пример:

Вода в купето на фв пасат, комфорт модула под краката на шофьора, микроключетата на бравата на вратата, иновациите на Миланов с обикновено контактно ключе, щуцера на тандем помпата /никой нямаше да се занимава да я лепи, просто щяха да кажат струва ти 1500 лв и се оправяй, тук цените са такива/ и още 100 за които сега не се сещам.

Ако имаше система, по която да се гласува за определено мнение, колко е било полезно /по-добре да има само положително гласуване, на тези, на които не им харесва просто няма да гласуват, да няма опция за отрицателен глас/ то тези момчета, които съм описал по-горе съм сигурен, че щяха да съберат доста положителни точки, защото знаят какво говорят.

Бил съм и във други форуми на други марки коли /няма да казвам какви, за да няма конфликт/, но тук кавгите, подигравките за сбъркана дума са сведени до абсолютен минимум. Незнанието на човек не се третира с подигравки, защото не всички са родени научени. Всички са концентрирани особено в това, как да си помогнем взаимно, което говори само по себе си какви хора има във форума. Благодарен съм, че има такъв сайт и форум за взаимопомощ и че има хора, като по-горе описаните колеги. Само заради отзивчивостта на колегие във този форум бих избрал фолксваген отново :cool .

БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ!

Последна промяна от thewolf на Пон 09 юни 2014 14:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Re: Благодарности към форумците от vwclub.bg!!!

Мнениеот Pet_rov » Пон 09 юни 2014 14:54

Благодаря за топлите думи, колега! Моят принос към решаването на твоите проблеми с колата е повече от скромен, но се радвам, че съм помогнал дори с малкото знания, които имам. Именно затова съм се регистрилал в този форум, да помагам колкото мога и на мен да помогнат при нужда. Ако случайно имаш път към моя роден град, с удоволствие бих те черпил едно студено Шшшшшшшшшшшшшшшшуменско :beer

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Пон 09 юни 2014 15:07

Както на мен някога са помгали колеги от форума, така сега помагам и аз с каквото зннам и каквото мога и смтам да продължавам да го правя. Форума е сила и само не разбиращите не могат да го оценят.
Ще серадвам като дойдеш до Пловдив да се запознаем и да ударим по бира

Потребителски аватар
Milanov
Автомобил: passat B6
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот Milanov » Пон 09 юни 2014 15:11

Благодаря за добрите думи.
Около 15 години вече, карам различни модели на VW Passat, тоест всичкият опит който имам съм готов да споделя с всеки.
Форума е за това, ей сила сме!
Успех

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Пон 09 юни 2014 15:41

Блaгодaря колегa зa добрите думи :beer Дaно нямaш повече проблеми с колaтa :th_up Инъче пaк ще трябвa дa блaгодaриш :mhihi :beer

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Пон 09 юни 2014 17:55

Приятно изненадан съм :redface , мисля че ставаше въпрос за брава на предна лява врата , но каквото и да е щом си помагаме е добре :)

Потребителски аватар
dispatch
Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
Двигател: CBBB DSG6 02Е

Мнениеот dispatch » Пон 09 юни 2014 20:34

Преди една година много неща не ми бяха ясни и благодарение на много от колегите тук и техните мнения..., след като прочетох доста от "Дизелови агрегати" и "Технически форум за Пасат" успях да науча доста неща и да си помогна доста.
Радвам се, че вече съм успял да помогна на някого!
Хубаво е, че има хора като thewolf, които имат смелостта да кажат БЛАГОДАРЯ, защото това е рядкост! Повечето хора четат и попиват само информацията без да я предават нататък.

Радвам се, че има хора като теб и ще се радвам да се запознаем и изпием по някоя бира! :th_up

Потребителски аватар
yanio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yanio » Пон 09 юни 2014 22:13

:beer
Благодаря , за милите думи! :th_up

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Вто 10 юни 2014 7:40

Колега,направо се :redface ,като видях за какво си ме споменал!Все едно сме съдействали за поправянето на космическа совалка! :icon_lol Вече знаеш,че Форума е сила! :th_up

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Пет 13 юни 2014 14:59

Зарих се от работа на Вилата и разбирасе съм пропуснал Похвалата. Радвам се че съм бил полезен, то за това е и форума- да си помагаме.

Мерси Колега за специалната тема с Благодарности към всички.
Наистина малко Колеги отделят време и енергия да изкажат Благодарността си и да покажат че Форума наистина помага чрез споделяне на практически опит от направените ремонти.

Ми така де неможе само наказания от Модераторите и то все Аз :Mr Green Fun Нека има разнообразие !

:beer :drunk :th_up

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Пет 13 юни 2014 18:17

Eвала момчета :bowdown

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 16 юни 2014 9:39

Как да не ти се стопли VW сърцето от такива думи!
Благодаря, колега, и браво на всеки, който допринася с нещо този форум да бъде това, което е!
:love.vwclub

Потребителски аватар
lz2aii
Автомобил: VW Passat B 5.5
Двигател: AVB 1.9 TDI 2002

Мнениеот lz2aii » Пон 16 юни 2014 11:00

Извинявам се за късното включване, но и аз бях по вилата и сега виждам темата. Радвам се, че по някакъв начин сме помогнали на колегата. Винаги съм го казвал и пак ще го кажа - форумът е да си помагаме взаимно.

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 20 юни 2014 8:23

форума е сила!!!!

п.п с малки изключения

Върни се в “ОФФ-Топик - други”