Здравейте,колеги!Колата е с комфорт модул 1C0 962 258 N.Искам да го сменя с 1J0 959 799 AH имам всички необходими кабели.
Това е комфорт модула 1C0 962 258 N:
Как да свържа комфорт модул голф 4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- benzc
- Автомобил: Golf 4 1.4 16V
- Двигател: APE 2000
- Контакти:
Как да свържа комфорт модул голф 4
Последна промяна от benzc на Вто 10 юни 2014 17:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да свържа комфорт модул голф 4
Да ме поправят колегите ако греша, но 1C0 962 258 N комуникира с КАН с километража и сирената докато 1J0 е по-старият модел. Иначе виждам в гоогле, че колегите от другите форуми успешно сменяват 1J0 с 1CO, тъй че не би следвало да е проблем. Трябва ти само VDS Pro, за да можеш да препрограмираш комфорт модула към твоя клас оборудване както и електрическа схема с това кои кабели къде отиват съответно в 1J0 и в 1C0, но като имаш в предвид че това ще бъде даунгрейд по-добре си вземи същия модул като твоя и го замени , така само дистанционните на алармата ще трябва да обучиш. Другия проблем е че 1CO и 1JO ползват различни дистанционни, така че ще трябва да се сдобиеш и с по-старото дистанционно. А защо искаш да го смениш развален ли е?
https://www.google.bg/search?q=1c0+1j0&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:bg-BG:IE-Address&ie=&oe=&gfe_rd=cr&ei=WxyWU6C3MMbc8gfLnIGQBw&gws_rd=ssl#q=1c0+1j0+ccm&rls=com.microsoft:bg-BG:IE-Address
https://www.google.bg/search?q=1c0+1j0&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:bg-BG:IE-Address&ie=&oe=&gfe_rd=cr&ei=WxyWU6C3MMbc8gfLnIGQBw&gws_rd=ssl#q=1c0+1j0+ccm&rls=com.microsoft:bg-BG:IE-Address
- benzc
- Автомобил: Golf 4 1.4 16V
- Двигател: APE 2000
- Контакти:
Причината е ,че искам да сложа ел.стъкла и ел. огледа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Освен ако не си много на "ти" с манипулацията, която се опитваш да направиш най-лесния вариант според мен е да намериш същия голф (двувратка/комби/седан/шибидах) с комфорт модул 1c0 и от него почваш да взимаш комфорт модул, ел стъкла, ел огледала, кабели, букси и т.н. Иначе ако вземеш друг трябва да го препрограмираш с VDS Pro. Аз лично наскоро си ъпгрейднах комфорт модула на пасата към такъв, който има заводска аларма и обемни датчици, но избрах пасат със същото оборудване като моя и не се наложи употреба на VDS Pro.
Поздрави
Поздрави