Голф 3 1.8 ABS смяна на двигател
Голф 3 1.8 ABS смяна на двигател
Колеги интересувам се на какво купе мога безпроблемно да сложа мотора от моя четириврат, ще стане ли на Венто или на двувратка (точките за монтиране същите ли са). Казват ми, че понеже моя е с хидравлика на волана не може на всяко купе, вярно ли е това.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Голф 3 1.8 ABS смяна на двигател
Тези, дето ти я разправят тази глупост, ги попитай какво общо има кормлната рейка с мотора, че аз не схващам!
Отедлно, че можеш и рейката да си прехвърлиш безпроблемно!
Отедлно, че можеш и рейката да си прехвърлиш безпроблемно!
Чудно, значи мога двигателя с все рейката да си прехвърля, че и на мен ми се стори странно, но пък не разбирам и реших, че на двуврат може да е друга дължина и тем подобни. Колкото до друго купе става ли на Венто и двуврат или пък на купе от дизел, че там не ставало понеже окачването било друго.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Самия двигател става на Венто, само не съм сигурен кутията на възд филтър с маркуча дали са същите.
-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
няма проблем да сложиш мотора в друго купе колега,но освен мотора има ск. кутия която при различните мотори е различна,полуоските също,инсталацията е другото което ще се наложи да смениш...иначе по темата-да можеш и в двуврато купе и в такова от венто
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”