АФН пренадува+лог
Re: АФН пренадува+лог
Интересно е че като съм сам съм е натискал до 150-160 без проблем а сега със 5 човека на 5 скорост забива още на 100-120
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Какво му е интересното,това просто е нормално което го описваш.
- malak_petko
- Автомобил: Vw Pasat 1998 TDI 1.9
- Двигател: AFN
Колега,почисти си турбото и проблеми няма да имаш!Моята кола прави същия проблем.Почиствам го след 6 месеца пак същата процедура и пак.
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Ти майтапиш ли се
Изминете за спама колеги

Изминете за спама колеги

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
колеги изчистих геометрията до блясък монтирах всичко обратно(бях откачил ваз.филтър и някои вакуум маркучи)паля тръгвам за тест ииии колата неварви ама изобщо та как да тествам дебитомера и как така изведнъж се предаде вазможно ли е защото е стоял навън и леко намокрен(няколко капки)
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Сам ли си чисти геометрията?
Да не би да не си закачил някой вакуум,актуатора дали е читав,замери дали държи вакуум.
Дебитомер се гледа най-добре с ваг-ком.
Ако го откачиш и няма никаква разлика бе във вървежа без него ,значи е дефектирал.
Да не би да не си закачил някой вакуум,актуатора дали е читав,замери дали държи вакуум.
Дебитомер се гледа най-добре с ваг-ком.
Ако го откачиш и няма никаква разлика бе във вървежа без него ,значи е дефектирал.
направих и няколко теста на 3 скорост газ до ламарината дебитомера от искани 850 дава 550 някаде а н75 повече от 30% недава направих оделен тест на н75 изобщо непомръдва актуатора(който държи налягане)НЯКВИ ИДЕИ
в маркуча за актуатора няма почти никакво налягане,духах през всички щурцове на клапана вуздуха преминава свободо във всички посоки,махнах буксата на клапана няма разлика в вървежа защо ли ми намерисва на 200лв. 

Върни се в “Дизелови агрегати”