dj_tuhla написа:и като добавка получаваш батерия караща 16 часа, ултра бъгав и никога не ъпдейтван билд, който примерно не влиза в диип слиип, прекрасно аудио та чак трудно различаваш кой ти се обажда, а отсреща те чуват все едно си в кенефа на гарата и още други екстри. Пък и да ти кажа, повече капацитет не виждам за какво ми е на телефон, имам си таблет за по-големи приложения, целта на телефона като у-во е друга.. но както и да е, всеки си решава и преценява.
ами нямам идея как е с другите но моето UMI X2 може да изкара около 5-6 дни ако го ползвам само за разговори и нищо друго :) качеството на звука не виждам разлика с предишния ми LG-P990 докато качеството на картината и бързината на работа са на светлинни години :) слота за карта е задължителен за мен както и сменяемата батерия понеже често съм в ситуации при който няма как и къде да зареждам :)при мен таблета не ми вършеше работа и го разкарах в полза на телефон с голям екран :) но наистина всичко си опира до нуждите на човека който ще ползва телефона ;)