Колеги я кажете дали знаете някъде в Младост да продават касетки? Трябва ми една, дори стара да е :)
П.П. Може и без лента.
От къде да си купя аудио касетка в Младост, София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Re: От къде да си купя аудио касетка в Младост, София
Ако в квартала има магазини за дрехи и стоки втора употреба, пробвай там. Аз си купих няколко касетки от такъв магазин. Иначе нови не вярвам да откриеш някъде. Мога да ти пратя някоя, ама не си заслужава да плащаш за куриерски услуги. Ако имаш път през Габрово се обади
.

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
В краен случай ще кажа на бащата да ми прати една, но да идеята беше да не се занимавам с куриери ;) Благодаря колега.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
ако много закъсаш, ще погледна в нас, някъде имам
- nurv
Пратиха ме на битака или даже един конкретен щанд на Илиенци да видя :) Ама бензина до там пак ще е колкото куриера. Тия касетки са изчезнали от квартала.
- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ела до нас ще ти дам :D Ще ходи до битака на другия край на София, пиши на ЛС ако искаш нещо да се разберем. На Симеоновско шосе съм, мисля че ще ти е по удобно от Битака или Илиянци 

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Имам една касетка, като купих радиото беше в него. Не ми трябва и я разкарвам в жабката, щото ми беше жал да я хвърля. В Дървеница съм, ако я искаш ще ти я подаря на драго сърце
ПС: Използвана е, но не влачи.

ПС: Използвана е, но не влачи.
- nurv
Много благодаря на отзовалите се колеги. Жената се е задействала и ми е намерила касетка :) Благодаря на всички още веднъж! 

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Любопитно ки е за какво може да служи стара касетка, дори и без лента? Колега, ако си измислил нещо хитро - сподели с нас !!!
- nurv
Купих си Ауди А6 с Chorus 1 касетофон. Касетофона работи само с касетки. Няма чейнджър. Има теми как с помощта на запояване на 10 елемента да го "ъпгрейднеш" до следващата версия със CD Changer и да си сложиш примерно Xcarlink. В моят случай обаче едни добри хора са показали къде (май на предусилвателя се пада) да се запоят ляв, десен канал, маса и да си изведеш AUX без да си сменяш касетофона и без да харчиш повече от едни стари слушалки, чийто кабел да ползваш. За целта обаче трябва механиката на касетофона да работи => трябва ми касетка :) За това ми трябва и на мен. 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Аз купих една измислица за моя Хорус . Представлява "касетка" с аудио кабел с жак за слушалки ,пасва на МП тройки , телефон и др . Не съм го пробвал още , все се каня да видя дали ще работи. Добре , че ме подсети . Между другото си купих един Концерт 2 със ЦД от А4 Б6 , но не съм го пробвал и него
не можах да намеря онез скоби да извадя старото . Притеснява ме и дали няма нещо да прави проблеми , дали има пълно съответствие с кабеляците и т.н.

- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
samo_pechka, никакви скоби не ти трябват, 2 пилички за нокти, или някакви ламаринки с подходящата широчина и дължина около 5см ще ти свършат работа. Единствено не трябва да се натиска силно, съвсем леко влизат навътре и се усеща нещо като щракване, като се освобождава касетофона.
Извинявам се за оффтопика.
Извинявам се за оффтопика.
- nurv
Прав е колегата. С всякакви пластини става, стига да влизат. Няма законтряне само бутване на палчета и касетофона се освобождава.
А за адапторните касетки четох противоречиви неща. За съответствието нямам никаква идея. Доста съм бос по темата. Помоята логика кабеляците трябва да са същите, но знам ли.
А за адапторните касетки четох противоречиви неща. За съответствието нямам никаква идея. Доста съм бос по темата. Помоята логика кабеляците трябва да са същите, но знам ли.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Ами аз след като купих въпросния Концерт , се позачетох в Ауди форума малко и колеги споменаваха за някакъв кабел ,който тр да му се смени мястото , иначе не светели бутоните . Отделно се самоизключвал след малко работа ....
Явно най-добре да смъкна старото и да закача новото да видя. Поне го тествахме в сервиз и знам ,че е наред и работи перфе.
П.п. пластините ги знам какво представляват , имам ги , по-точно ги имах , някъде съм ги наврял и не мога ги намеря . Но благодаря за идеите , може да преработя две ламаринки
Явно най-добре да смъкна старото и да закача новото да видя. Поне го тествахме в сервиз и знам ,че е наред и работи перфе.
П.п. пластините ги знам какво представляват , имам ги , по-точно ги имах , някъде съм ги наврял и не мога ги намеря . Но благодаря за идеите , може да преработя две ламаринки

Върни се в “ОФФ-Топик - други”