Боя 3:0 Инокс
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Боя 3:0 Инокс
Колко яко щеше да е, ако бяха сложили едни бели уреди, а те инокс ми сложили

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Както и при автомобилите, белият цвят обикновено е без доплащане, но доста хора не си купуват бели коли, а си доплащат за цвят.
Така и с кухните. При родителите ми цялата кухня е в бяло. И хладилникът е в бяло. Добре е.
При мен кухнята е дървесен цвят и всички уреди, включително тостерът и каната за вода са инокс. Всеки си има предпочитания и вкус. Все пак ако ми е по-приятно да си гледам инокса вкъщи, а на теб бялото - познай в кой дом какво ще има?
Така и с кухните. При родителите ми цялата кухня е в бяло. И хладилникът е в бяло. Добре е.
При мен кухнята е дървесен цвят и всички уреди, включително тостерът и каната за вода са инокс. Всеки си има предпочитания и вкус. Все пак ако ми е по-приятно да си гледам инокса вкъщи, а на теб бялото - познай в кой дом какво ще има?
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Хладилник и фурна инокс. Миялната е вградена, а пералнята бяла, но си има отделно помещение за нея. Не харесвам бели уреди.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако за проба един ден в някой магазини изравнят цените на иноксовите уреди с тези на белите и до всеки бял сложат същия иноксов да залагаме ли колко ще е процента на купените бели уреди....мисля че ще е много блзък до нулата 

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Добре, да покажа и малко снимков материал. Напомням, че темата е направена, за да предупреди хора, които се канят да си купуват „бяла техника“, а не за тези, които вече са се оборудвали. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки е прав сам за себе си - а в момента в който малкото лапенце започне да рисува по каквото му падне с каквото му падне хич няма и да ви пука какъв цвят ви е хладилника :)
И все пак по темата - хладилник, микровълнова и пералня в Инокс (по спомен пералнята беше с 30 лв по-скъпа от бялата такава и ме убеждаваха да си взема бяла, защото имали на склад и не трябвало да чакам за иноксова).

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
E добре НарКол какво искаш да кажеш с последния си пост, че ние които сме с инокс се опитваме да прецакаме другите хора, защото разбираш ли ние сме се набутали
За мене бялото изглежда евтино и то си е буквално евтино а и всичко пластмасово на долнопробните марки от рода на Нео, Беко и компания пожълтява за отрицателно време дори и да не се пуши в помещението, пък ако се пуши
От много години имаме вградена фурна Електролукс и ширм с инокс и са като цяло като нови, ако се загледа човек може да открие много малки драскотинки тук-там, но то си е в реда на нещата за толкова години. Тези драскотини който си показал ми изглежда че не само щяха да надраскат бялото, ами направо щяха да надраскат до ламарина.
Човек си прави за да му е красиво 1-вото което е, пък и кухнята се прави веднъж и с години се забравя за нея. Хладилника ми е бял - Whirlpool, и той не е мръднал за толкова време, въпреки че от време на време трябва да се размразява, което не му прави много чест ама си върши работата

Човек си прави за да му е красиво 1-вото което е, пък и кухнята се прави веднъж и с години се забравя за нея. Хладилника ми е бял - Whirlpool, и той не е мръднал за толкова време, въпреки че от време на време трябва да се размразява, което не му прави много чест ама си върши работата
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Mario951 написа:E добре НарКол какво искаш да кажеш с последния си пост, че ние които сме с инокс се опитваме да прецакаме другите хора, защото разбираш ли ние сме се набутали...
Не, искам да кажа на хората, които се канят да си купуват техника, че инокса си има своите големи недостатъци в сравнение с бялото.
Апропо, това на снимките е моя хладилник, така че много добре знам за какво говоря и говоря от опит, а вече всеки сам да си прави изводите.

Предупреден означава наполовина въоръжен или как беше там.

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Както колегата Sunny писа по-напред в темата, има инокс който е лакиран с безцветен лак. Така отпада по-голяма част от недостатъците 

Абе човек като е мърляч и от титан да си сложи уреди, пак ще ги съсипе. Нашите са инокс и 5 год не са мръднали.
То зависи и от инокса, повечето ги "лови" магнита и нали се сещате какво е това
Относно дизайна, между инокса и бялото не виждам въобще място за спор...
То зависи и от инокса, повечето ги "лови" магнита и нали се сещате какво е това

Относно дизайна, между инокса и бялото не виждам въобще място за спор...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
НарКол написа:Добре, да покажа и малко снимков материал. Напомням, че темата е направена, за да предупреди хора, които се канят да си купуват „бяла техника“, а не за тези, които вече са се оборудвали.
Искаш да кажеш, че бялото не се драска? Не вярвам...
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Хич не ми пука какъв цвят са ми уредите, стига да са в една гама и да не са мръсни.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понятията "бяла" и "черна" техника много отдавна не определят цвета на уреда.
Все по-често се купуват уреди в нетрадиционни цветове - бели, иноксови и т.н. ТВ-та, черни, червени, оранжеви, какао, шампанско, бордо ... да не изброявам всички цветове хладилници.
Ето една бегла представа за цветове http://www.gorenje.bg/desing-lines/gorenje-retro-collection
И това е без да се влиза в дизайнерските серии, където има различни цветове стъкло (включително прозрачно), естествени: дърво, вулканичен камък, тухла, Бетон, РЪЖДА ...
http://www.pinterest.com/liebherruae/liebherr-innovation-design/
Мислите ли, че някое от тях не изисква поддръжка?
Все по-често се купуват уреди в нетрадиционни цветове - бели, иноксови и т.н. ТВ-та, черни, червени, оранжеви, какао, шампанско, бордо ... да не изброявам всички цветове хладилници.
Ето една бегла представа за цветове http://www.gorenje.bg/desing-lines/gorenje-retro-collection
И това е без да се влиза в дизайнерските серии, където има различни цветове стъкло (включително прозрачно), естествени: дърво, вулканичен камък, тухла, Бетон, РЪЖДА ...
http://www.pinterest.com/liebherruae/liebherr-innovation-design/
Мислите ли, че някое от тях не изисква поддръжка?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”