Колеги,
по каско ми боядисаха 4-ри детайла по колата. Колата е правена в доверен сервиз с възлагателно писмо. Когато си я взимах беше уж наред(бърз оглед на слънце). Обаче при щателен оглед на хомогенна светлина в гаража се появиха доста дефекти от прашинки по лака. Естествено те са ги полирали/пастирали но пак си личат. Не е нещо, което да вади очите но колата не е боядисата както би излезла от завода. Уж би трябвало да е боядисана в камера.
-Въпроса е, дали е нормалко да има прашинки и дали е изискуема рекламация при положение, че трябва внимателно да се вгледаш за да видиш дефектите?
-Аз съм 100% сигурен, че тези хора от този сервиз няма да издадът, чисто нов Мерцедес за 1 торба пари в такова състояние. Съответната застрахователна компания дали ще плати повече примерно за пребоядисване нова скъпа кола сравнено с мойта?
-Дали и мойта трябва да е направена също толко перфектно както и новата?
Яд ме е в момента много, защото си закарах колата за 4 детайла с малки надрасквания а сега цялата е като швейцарско сирене (естествено при щателна проверка).
Съвет: дали да правя рекламация след бояджийски услуги?
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет: дали да правя рекламация след бояджийски услуги?
ти как я оценяш?
-като по добра от преди
или
-като по зле от преди
-като по добра от преди
или
-като по зле от преди
Последна промяна от moimoimoi на Сря 25 юни 2014 19:47, променено общо 1 път.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, без снимки все едно да ти опише някой гаджето си, колко е яка! Трябва да ти е много богато въображението
Лепни тука по някоя снимка и да коментират инженерите 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Все си мисля че щом си си взел колата си подписал приемателен протокол което значи че мача е свирен 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Не е има гаранцияStivi написа:Все си мисля че щом си си взел колата си подписал приемателен протокол което значи че мача е свирен

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично не бих върнал колата за рекламация,тия дебили в сервиза ще вземат да се обидят на чест и заради това че им създаваш допълнителна работа ще вземат да ти направят някоя мизерия която обаче не се проявява веднага
И аз след такова боядисване си мислех че фаровете на королата са просто малко прашни докато при опита ми да ги измия по-късно се оказа че са ги прецакали предполагам като са ги "почистили" с кореселин и шкурка
Не ходих да се разправям именно поради причината която изложих по-горе !

- valkodaf
- Автомобил: bora
- Двигател: ajm 2002
--Въпроса е, дали е нормално да има прашинки и дали е изискуема рекламация при положение, че трябва внимателно да се вгледаш за да видиш дефектите?
Върви да ти полират прашинките
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”