Точно така я!!!
Ама е редно според мен, дебело да подчертаваш на клиентите си, че комп ли лаптоп ли с инсталиран твой VCDS, влезе ли в нета - и кабела вече е мъртвец, независимо дали обновяваш софта или не.
Проблеми с търговеца Данаил Дамянов - dani_94
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Re: Проблеми с търговеца Данаил Дамянов - dani_94
dani_94 написа:Както видя и в по горният ми пост съм го обезщетил с друг кабел, вярно не е тази версия но и неговият кабел си работи и съм му дал друг... Днес ще му изпратя и трети кабел, но то си е до човека... След 1 - 2 години ще измисли нещо друго и понеже той е клиент вие може би отново щhttp://www.vwclub.bg/forum/posting.php?mode=quote&f=60&p=4154750#е му повярвате...
Пуснал съм му друг кабел за моя сметка, утре 27.06.2014 година, ще бъде в офиса на Еконт в гр. Елхово!!!
Луда работа. Един път кабела работи, друг път не работи, трети път съм го повредил... Иначе продължава да твърди, че кабела, който съм платил е у мен

А какво съм ти пратил на 10.08.13?!
Сигурно бонбони да се почерпиш?!
Последната 6-та товарителница я има черно на бяло.На 12-ти си взел пратката от офиса.
Малцината, които разбират от климатици и кабели едновременно ще разберат, че на мен ми трябва да чета само и единствено тока, подаван към ел. контролния клапан на компресорите. Това са коли от голф5 и пасат б6 нагоре. Там са с постоянно зацепени компресори.
Кабелът, който Данаил ми прати, нито съм го искал, нито мога да го ползвам. Чете коли до голф4, а аз на тях няма какво да им чета, с нормални компресори са със съединител.
Ситуацията е като лайно, колкто Данаил Дамянов я рови, толкова повече мирише...
За проблема с кабела беше информиран, проявих оргомно търпение и съдействие в това време. Смятам, че това е по-важно, а не дали съм информирал форума.
Мисля, че на всички е ясно за какво е тази тема - въпроса е принципен, не ме интересуват нито пари, нито други кабели.
п.п кабела се сдуха докато работех с него. Не съм имал достъп до интернет по време на работата, иначе самия лаптоп си е почти постоянно вързан в интернет.
п.п.2 Дали склад66 или дани94... нека дани да каже къде ме посъветва да си пратя кабела да го оправят. Склад66, ако случайно го е хванала амнезията и по тоя въпрос
Не познавам нито Пешката нито Дани.
Съчувствам на Пешката ако се е почувствал наистина излъган ,много е неприятно наистина.Но и Пешката трябва да знае,че кебелите които купуваме от Продавалник или от Дани са китайски,и не можем да очакваме чудеса.Гледам един пич продавава тук в сайта оригинален кабел за 300 лева вече камара време без успех.Купете си от него и няма да имете проблеми !
В момента съм с кабел от 12 лева,китайски от сините ,и работи точно като такъв от 12 лева
.
И черните и сините са по 7 долара с безплатна доставка,и стигат за 20 дена.
Съчувствам на Пешката ако се е почувствал наистина излъган ,много е неприятно наистина.Но и Пешката трябва да знае,че кебелите които купуваме от Продавалник или от Дани са китайски,и не можем да очакваме чудеса.Гледам един пич продавава тук в сайта оригинален кабел за 300 лева вече камара време без успех.Купете си от него и няма да имете проблеми !
В момента съм с кабел от 12 лева,китайски от сините ,и работи точно като такъв от 12 лева

И черните и сините са по 7 долара с безплатна доставка,и стигат за 20 дена.
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
helikamov написа:Точно така я!!!
Ама е редно според мен, дебело да подчертаваш на клиентите си, че комп ли лаптоп ли с инсталиран твой VCDS, влезе ли в нета - и кабела вече е мъртвец, независимо дали обновяваш софта или не.
Не е и точно така... Моят работен лаптоп го ползвам и в нета, но за толкова години никога не съм си ъпдейтвал Ваг Кома...
pe6kata написа:dani_94 написа:Както видя и в по горният ми пост съм го обезщетил с друг кабел, вярно не е тази версия но и неговият кабел си работи и съм му дал друг... Днес ще му изпратя и трети кабел, но то си е до човека... След 1 - 2 години ще измисли нещо друго и понеже той е клиент вие може би отново щhttp://www.vwclub.bg/forum/posting.php?mode=quote&f=60&p=4154750#е му повярвате...
Пуснал съм му друг кабел за моя сметка, утре 27.06.2014 година, ще бъде в офиса на Еконт в гр. Елхово!!!
Луда работа. Един път кабела работи, друг път не работи, трети път съм го повредил... Иначе продължава да твърди, че кабела, който съм платил е у мен![]()
А какво съм ти пратил на 10.08.13?!
Сигурно бонбони да се почерпиш?!
Последната 6-та товарителница я има черно на бяло.На 12-ти си взел пратката от офиса.
Малцината, които разбират от климатици и кабели едновременно ще разберат, че на мен ми трябва да чета само и единствено тока, подаван към ел. контролния клапан на компресорите. Това са коли от голф5 и пасат б6 нагоре. Там са с постоянно зацепени компресори.
Кабелът, който Данаил ми прати, нито съм го искал, нито мога да го ползвам. Чете коли до голф4, а аз на тях няма какво да им чета, с нормални компресори са със съединител.
Ситуацията е като лайно, колкто Данаил Дамянов я рови, толкова повече мирише...
За проблема с кабела беше информиран, проявих оргомно търпение и съдействие в това време. Смятам, че това е по-важно, а не дали съм информирал форума.
Мисля, че на всички е ясно за какво е тази тема - въпроса е принципен, не ме интересуват нито пари, нито други кабели.
п.п кабела се сдуха докато работех с него. Не съм имал достъп до интернет по време на работата, иначе самия лаптоп си е почти постоянно вързан в интернет.
п.п.2 Дали склад66 или дани94... нека дани да каже къде ме посъветва да си пратя кабела да го оправят. Склад66, ако случайно го е хванала амнезията и по тоя въпрос
След инсталацията и работа по няколко автомобила, може да ми звъннеш да ми кажеш поне сега дали си доволен...
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
То реално като пуснеш VCDS те пита "искаш ли да актуализираш софтуера", трябва да се отговаря с НЕ, софтуера не се актуализира самостоятелно, т.е. ако не му кажеш "ДА, актуализира", той сам няма да се актуализира и няма да преебе кабела! Аз лично нямам много допирни точки с 2мата, но pe6kata без да ме познава ми е помагал с инфо и ме е пренасочвал към точни хора от София, които явно го познават от отдавна, отнесоха се с мен много коректно, по което съдя, че наистина pe6kata е много точен колега! А колкото до ментаците на dani_94... вървят по 8-15$ в amazon и ebay и т.н., т.е. за мен трябва да си луд да дадеш 100лв за такъв кабел от дани, при положение, че ще вземеш същия като качество, а може и по добър за 30лв, но директно от Китай, а не от Китай,->Дани-> купувач на дани. Аз без да познавам pe6kata лично, съм готов да му вярвам безвъзвратно, понеже е пичага, помогна ми с инфо без да ме познава и с уважение бих го нарекал КОЛЕГА от ФОРУМА и то точен!!!
ПП: когато излезе 12.12 си закупих от Китай Ebay такъв и все още работи just perfect, излезе ми точно 29лв и някакви стотинки!
ПП: когато излезе 12.12 си закупих от Китай Ebay такъв и все още работи just perfect, излезе ми точно 29лв и някакви стотинки!
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
Аз съм склонен да вярвам на колегата Пешката. Разказа му си звучи съвсем нормално и реално. Според мен няма нищо измислено в думите му. И щом е седнал толкова подробно да обясни ситуацията значи наистина нещо в него много се е запалило. За колегата дани_94 какво да кажа. С това представителство над 30 града много ме изненада. Оказа, че представителството му за Хасково се намира в Димитровград при някой, който никой не е чувал за него.
. Отказах се от услугата. А смея да твърдя че се интересувам от тези неща и познавам доста колеги от форума от Хасково и такива които не са във форума но са с много добре направени колички :)
Като повечето колеги дали мнение и аз мисля че за тези цени няма кой знае какво качество да получат, но искам да се обърна и към продавача- щом са по 30-40-50 лв. и са китайски просто да не ги обявява като СУПЕР качествени и надеждни
.
Иначе форума ни е уникален и съм ЗА това да се спазват всякакви правила, а некоректните да се лишават от достъп.
Все пак за това е форум има много потребители, всеки ще си каже мнението и вижданията и както е известно мнозинството печели.

Като повечето колеги дали мнение и аз мисля че за тези цени няма кой знае какво качество да получат, но искам да се обърна и към продавача- щом са по 30-40-50 лв. и са китайски просто да не ги обявява като СУПЕР качествени и надеждни

Иначе форума ни е уникален и съм ЗА това да се спазват всякакви правила, а некоректните да се лишават от достъп.
Все пак за това е форум има много потребители, всеки ще си каже мнението и вижданията и както е известно мнозинството печели.

-
- Автомобил: vw golf3 GTI
- Двигател: ADY 1995
определено съм за pe6kata имам 3 покупки от "склада"-никакъв проблем а от Дани няма да си взема и без пари Не обичам търговците които не стават за тази работа 

- valkodaf
- Автомобил: bora
- Двигател: ajm 2002
+1 за пешката
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с такъв кабел от склад66, с който работя дълги години, но за разлика от всички други се ъпдейтва през интернет. Имам и стар диагноза, аутоком и още други работещи безпроблемно.
Значи при толкова много кабели продадени за няколко години нито един ли не е доволен от колегата dani_94.... 

-
- Автомобил: TOYOTA AVENSIS
- Двигател: 2WW 2017
Аз не съм доволен от две негови китайчета.
А кабелите на склада наистина дори се и ъпдейтват, докато с китайските не е така.
А кабелите на склада наистина дори се и ъпдейтват, докато с китайските не е така.
- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
Преди година и нещо реших да си купя VCDS за лични нужди и се чудех между вариантите склад 66, dani_94 и евтино китайче. След известно четене и проучване избрах склад 66 въпреки високата цена (100 лв за 11.11.4). Направих добър избор, защото кабела работи абсолютно безпроблемно, ползвам го повече от година на 2-те си коли, ъпдейтнах го през интернет до 12.12 и всичко е ок. За мен е лично е по-важно да купя от свестен човек, който да поеме отговорност при проблеми и да не извърта и прехвърля вината в клиента, а не да търся евтиното. Още тогава информацията, която намерих за dani_94 тук във форума, не ме убеди да купя от него.
И аз се чудя защо ли от склад66 никой не се оплаква , моя също е от там и си се ъпдейтва и работи без проблем - даже и гаранция 1 година си имаше ! Може би само колегата dani_94 знае да работи с неговите си кабели и софтуер 

Не познавам нито един от двамата, но държанието на дани ... смяната на мненията. Веднъж го пратил за негова сметка, после за нечия друга сметка, после се оказва, че нищо не е пратил
И факта, че след включването на човек от екип на форума той стана твърде любезен и веднага започна да изпраща нови кабели и дискове ... мисля, че на всеки му е ясна каква е историята.

И факта, че след включването на човек от екип на форума той стана твърде любезен и веднага започна да изпраща нови кабели и дискове ... мисля, че на всеки му е ясна каква е историята.

- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Още един "безпроблемен" потребител на СКЛАД66, ама като си търсех кабел още бях "зелен" във форума, и въобще не знаех, че dani_94 продава...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”