Проблеми с търговеца Данаил Дамянов - dani_94

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
helikamov
Автомобил: TOYOTA AVENSIS
Двигател: 2WW 2017

Re: Проблеми с търговеца Данаил Дамянов - dani_94

Мнениеот helikamov » Чет 26 юни 2014 12:43

Точно така я!!!
Ама е редно според мен, дебело да подчертаваш на клиентите си, че комп ли лаптоп ли с инсталиран твой VCDS, влезе ли в нета - и кабела вече е мъртвец, независимо дали обновяваш софта или не.

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Чет 26 юни 2014 12:55

dani_94 написа:Както видя и в по горният ми пост съм го обезщетил с друг кабел, вярно не е тази версия но и неговият кабел си работи и съм му дал друг... Днес ще му изпратя и трети кабел, но то си е до човека... След 1 - 2 години ще измисли нещо друго и понеже той е клиент вие може би отново щhttp://www.vwclub.bg/forum/posting.php?mode=quote&f=60&p=4154750#е му повярвате...

Пуснал съм му друг кабел за моя сметка, утре 27.06.2014 година, ще бъде в офиса на Еконт в гр. Елхово!!!

Луда работа. Един път кабела работи, друг път не работи, трети път съм го повредил... Иначе продължава да твърди, че кабела, който съм платил е у мен :eek

А какво съм ти пратил на 10.08.13?!
Сигурно бонбони да се почерпиш?!

Последната 6-та товарителница я има черно на бяло.На 12-ти си взел пратката от офиса.

Малцината, които разбират от климатици и кабели едновременно ще разберат, че на мен ми трябва да чета само и единствено тока, подаван към ел. контролния клапан на компресорите. Това са коли от голф5 и пасат б6 нагоре. Там са с постоянно зацепени компресори.

Кабелът, който Данаил ми прати, нито съм го искал, нито мога да го ползвам. Чете коли до голф4, а аз на тях няма какво да им чета, с нормални компресори са със съединител.

Ситуацията е като лайно, колкто Данаил Дамянов я рови, толкова повече мирише...

За проблема с кабела беше информиран, проявих оргомно търпение и съдействие в това време. Смятам, че това е по-важно, а не дали съм информирал форума.

Мисля, че на всички е ясно за какво е тази тема - въпроса е принципен, не ме интересуват нито пари, нито други кабели.

п.п кабела се сдуха докато работех с него. Не съм имал достъп до интернет по време на работата, иначе самия лаптоп си е почти постоянно вързан в интернет.

п.п.2 Дали склад66 или дани94... нека дани да каже къде ме посъветва да си пратя кабела да го оправят. Склад66, ако случайно го е хванала амнезията и по тоя въпрос

Росен2
Автомобил: Golf III
Двигател: AAM 1996

Мнениеот Росен2 » Чет 26 юни 2014 13:06

Не познавам нито Пешката нито Дани.
Съчувствам на Пешката ако се е почувствал наистина излъган ,много е неприятно наистина.Но и Пешката трябва да знае,че кебелите които купуваме от Продавалник или от Дани са китайски,и не можем да очакваме чудеса.Гледам един пич продавава тук в сайта оригинален кабел за 300 лева вече камара време без успех.Купете си от него и няма да имете проблеми !
В момента съм с кабел от 12 лева,китайски от сините ,и работи точно като такъв от 12 лева :mhihi .
И черните и сините са по 7 долара с безплатна доставка,и стигат за 20 дена.

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Чет 26 юни 2014 13:10

helikamov написа:Точно така я!!!
Ама е редно според мен, дебело да подчертаваш на клиентите си, че комп ли лаптоп ли с инсталиран твой VCDS, влезе ли в нета - и кабела вече е мъртвец, независимо дали обновяваш софта или не.

Не е и точно така... Моят работен лаптоп го ползвам и в нета, но за толкова години никога не съм си ъпдейтвал Ваг Кома...

pe6kata написа:
dani_94 написа:Както видя и в по горният ми пост съм го обезщетил с друг кабел, вярно не е тази версия но и неговият кабел си работи и съм му дал друг... Днес ще му изпратя и трети кабел, но то си е до човека... След 1 - 2 години ще измисли нещо друго и понеже той е клиент вие може би отново щhttp://www.vwclub.bg/forum/posting.php?mode=quote&f=60&p=4154750#е му повярвате...

Пуснал съм му друг кабел за моя сметка, утре 27.06.2014 година, ще бъде в офиса на Еконт в гр. Елхово!!!

Луда работа. Един път кабела работи, друг път не работи, трети път съм го повредил... Иначе продължава да твърди, че кабела, който съм платил е у мен :eek

А какво съм ти пратил на 10.08.13?!
Сигурно бонбони да се почерпиш?!

Последната 6-та товарителница я има черно на бяло.На 12-ти си взел пратката от офиса.

Малцината, които разбират от климатици и кабели едновременно ще разберат, че на мен ми трябва да чета само и единствено тока, подаван към ел. контролния клапан на компресорите. Това са коли от голф5 и пасат б6 нагоре. Там са с постоянно зацепени компресори.

Кабелът, който Данаил ми прати, нито съм го искал, нито мога да го ползвам. Чете коли до голф4, а аз на тях няма какво да им чета, с нормални компресори са със съединител.

Ситуацията е като лайно, колкто Данаил Дамянов я рови, толкова повече мирише...

За проблема с кабела беше информиран, проявих оргомно търпение и съдействие в това време. Смятам, че това е по-важно, а не дали съм информирал форума.

Мисля, че на всички е ясно за какво е тази тема - въпроса е принципен, не ме интересуват нито пари, нито други кабели.

п.п кабела се сдуха докато работех с него. Не съм имал достъп до интернет по време на работата, иначе самия лаптоп си е почти постоянно вързан в интернет.

п.п.2 Дали склад66 или дани94... нека дани да каже къде ме посъветва да си пратя кабела да го оправят. Склад66, ако случайно го е хванала амнезията и по тоя въпрос

След инсталацията и работа по няколко автомобила, може да ми звъннеш да ми кажеш поне сега дали си доволен...

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Чет 26 юни 2014 13:13

То реално като пуснеш VCDS те пита "искаш ли да актуализираш софтуера", трябва да се отговаря с НЕ, софтуера не се актуализира самостоятелно, т.е. ако не му кажеш "ДА, актуализира", той сам няма да се актуализира и няма да преебе кабела! Аз лично нямам много допирни точки с 2мата, но pe6kata без да ме познава ми е помагал с инфо и ме е пренасочвал към точни хора от София, които явно го познават от отдавна, отнесоха се с мен много коректно, по което съдя, че наистина pe6kata е много точен колега! А колкото до ментаците на dani_94... вървят по 8-15$ в amazon и ebay и т.н., т.е. за мен трябва да си луд да дадеш 100лв за такъв кабел от дани, при положение, че ще вземеш същия като качество, а може и по добър за 30лв, но директно от Китай, а не от Китай,->Дани-> купувач на дани. Аз без да познавам pe6kata лично, съм готов да му вярвам безвъзвратно, понеже е пичага, помогна ми с инфо без да ме познава и с уважение бих го нарекал КОЛЕГА от ФОРУМА и то точен!!!
ПП: когато излезе 12.12 си закупих от Китай Ebay такъв и все още работи just perfect, излезе ми точно 29лв и някакви стотинки!

Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Мнениеот borislav_mladenov » Чет 26 юни 2014 13:21

Аз съм склонен да вярвам на колегата Пешката. Разказа му си звучи съвсем нормално и реално. Според мен няма нищо измислено в думите му. И щом е седнал толкова подробно да обясни ситуацията значи наистина нещо в него много се е запалило. За колегата дани_94 какво да кажа. С това представителство над 30 града много ме изненада. Оказа, че представителството му за Хасково се намира в Димитровград при някой, който никой не е чувал за него. :horror . Отказах се от услугата. А смея да твърдя че се интересувам от тези неща и познавам доста колеги от форума от Хасково и такива които не са във форума но са с много добре направени колички :)
Като повечето колеги дали мнение и аз мисля че за тези цени няма кой знае какво качество да получат, но искам да се обърна и към продавача- щом са по 30-40-50 лв. и са китайски просто да не ги обявява като СУПЕР качествени и надеждни :beat_butt2 .
Иначе форума ни е уникален и съм ЗА това да се спазват всякакви правила, а некоректните да се лишават от достъп.
Все пак за това е форум има много потребители, всеки ще си каже мнението и вижданията и както е известно мнозинството печели. :love.vwclub

ivansa78
Автомобил: vw golf3 GTI
Двигател: ADY 1995

Мнениеот ivansa78 » Чет 26 юни 2014 13:31

определено съм за pe6kata имам 3 покупки от "склада"-никакъв проблем а от Дани няма да си взема и без пари Не обичам търговците които не стават за тази работа :love.vwclub

Потребителски аватар
valkodaf
Автомобил: bora
Двигател: ajm 2002

Мнениеот valkodaf » Чет 26 юни 2014 13:46

+1 за пешката

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Чет 26 юни 2014 13:46

Аз съм с такъв кабел от склад66, с който работя дълги години, но за разлика от всички други се ъпдейтва през интернет. Имам и стар диагноза, аутоком и още други работещи безпроблемно.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Чет 26 юни 2014 13:53

Значи при толкова много кабели продадени за няколко години нито един ли не е доволен от колегата dani_94.... :gruebel

helikamov
Автомобил: TOYOTA AVENSIS
Двигател: 2WW 2017

Мнениеот helikamov » Чет 26 юни 2014 13:59

Аз не съм доволен от две негови китайчета.
А кабелите на склада наистина дори се и ъпдейтват, докато с китайските не е така.

Потребителски аватар
plamikcho
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BLS 2007

Мнениеот plamikcho » Чет 26 юни 2014 14:00

Преди година и нещо реших да си купя VCDS за лични нужди и се чудех между вариантите склад 66, dani_94 и евтино китайче. След известно четене и проучване избрах склад 66 въпреки високата цена (100 лв за 11.11.4). Направих добър избор, защото кабела работи абсолютно безпроблемно, ползвам го повече от година на 2-те си коли, ъпдейтнах го през интернет до 12.12 и всичко е ок. За мен е лично е по-важно да купя от свестен човек, който да поеме отговорност при проблеми и да не извърта и прехвърля вината в клиента, а не да търся евтиното. Още тогава информацията, която намерих за dani_94 тук във форума, не ме убеди да купя от него.

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Чет 26 юни 2014 14:07

И аз се чудя защо ли от склад66 никой не се оплаква , моя също е от там и си се ъпдейтва и работи без проблем - даже и гаранция 1 година си имаше ! Може би само колегата dani_94 знае да работи с неговите си кабели и софтуер :mhihi

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Чет 26 юни 2014 14:22

Не познавам нито един от двамата, но държанието на дани ... смяната на мненията. Веднъж го пратил за негова сметка, после за нечия друга сметка, после се оказва, че нищо не е пратил :screwy
И факта, че след включването на човек от екип на форума той стана твърде любезен и веднага започна да изпраща нови кабели и дискове ... мисля, че на всеки му е ясна каква е историята. :thumb_down

Потребителски аватар
mrpetrov
Автомобил: 1997 Passat B5
Двигател: 1.6 AHL

Мнениеот mrpetrov » Чет 26 юни 2014 14:25

Още един "безпроблемен" потребител на СКЛАД66, ама като си търсех кабел още бях "зелен" във форума, и въобще не знаех, че dani_94 продава...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”