здравейте колеги по принцип не съм привърженик на високите скорости но наскоро реших да настъпя газта просто ей така да вид колко е капацитета на колата.......значи от 90 до 170 ги направи без проблем след това започна да се замисля и махнах крака от педела ......та въпросът ми е нормално ли е това ? и има ли някакъв проблем ?
двигателя е 1.9 тди 90 кс

доускорение на голф 4 тди
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: доускорение на голф 4 тди
По каталог и дават че вдига 180, така че мисля че е нормално. Все пак не си я изчакал, а си махнал крака от газта. А колата има и амортизация все пак, не е нова.
за 90 коня е добре ако си я задържал още малко 180/90 ги прави иам голф 3 1.4 с къси скорости и му дигнах 170 на газ и бях в 6000об. :)
- NJekov
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.9 TDi ALH
За 90 коня автомобил мисля , че е напълно нормално. А и по каталог щом дават 180 няма какво да му мислиш :)
и моята е 90 hp... до 180 и вече и идва зор, пък и честно казано не ми трябва повече
и моята е 90 hp... до 180 и вече и идва зор, пък и честно казано не ми трябва повече

-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Скоро имаше подобна тема "голфа ми не вдига повече от 200". То един обикновен не тунингован голф колко трябва да вдигне? По нашите пътища особенно. Аз съм с пасат б5.5 1.9 тди 131 коня и повече от 210-220 не съм вдигал.
благодаря ви колеги както казах и в началото не съм фен на високите скорости и тези километри са напълно достатъчни според мен за мен важно че мога да изпреварвам спокойно и че не се задъхва на баир......веднъж я тествах на такъв участък и 150 си ги направи с лекота
Върни се в “Дизелови агрегати”