Колеги,понеже моята аларма започна да ми прави проблеми(не работи,отключва и заключва когато си поиска) реших да взема друга.Ето за тази става въпрос
http://rudimpex.com/product/977/avtoalarma-imobilayzer-tsentralno-zaklyuchvane-vdigane-na-prozortsi-osvobozhdavane-na-bagazhnika-2-broya-distantsioni-shokov-datchik-za-49-lv-vmesto-99-lv-ot-rudimpex-com-model-6400-lj095-1.html
но имам въпрос за вдигане на стъклата
Как по-точно става свързването?Сложно ли е?Заслужава ли си играчката?
Тези въпроси ги задавам,за да знам има ли смисъл да вземам аларма с такава функция...
Аларма с функция вдигане на стъклата
Re: Аларма с функция вдигане на стъклата
колега има ли схема към тази аларма? ако има схема и можеш да я разчетеш лека полека ще се справиш, колкото и да е трудно.
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Тоше, аз съм със подобна аларма от един месец. при мен на самата аларма има един джъмпер с който се удължава сигнала за заключване и понеже съм със комфорт функция на стъклата когато я заключа и пуска по дълъг сигнал и вдига стъклата. уви сигнала идва малко къс и ако прозореца (предни само) е свален до доло не го затваря на пълно, остават 2 пръста и я заключвам повтовно.
- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
българските аларми са с такава функция аз от 3 години съм така и няма ядове !
Един глас за сатурн м6 от мен.Ползвам от три години и няма ядове,вдига си стъклата докрай без значение в какво положение са
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”