Кажете си мнението за Рено-Меган ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- La4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един от шефовете ми реши да купува рено меган за жена си , та ме взе с него на горубляне да я оглеждаме, верно сланчев автомобил, ходихме с неговия сеат толедо 1,6-105к, кожи можи всички екстри, мноо здрав сеат, спортно изпалнение GT.
Та качи се тои на въпросния Меган, и като слезе беше мноо разочарован от стабилноста на колата, и вика мноо лимбизарска ми се струва, иначе не беше удряна, а бре свети от всякаде, а мотора същия, 1,6 пълна инжекция, климатик, ел. пакет, но шевчето вика и сравнение е може да става-имам чувството че ще ми се разпадне в ръцете.
Реното беше 98 ма и беше за 6500, а той търсаеше по принцип Голф GT, нещо като сеата му 97-98 година, но цените знаете от какав порядак са.
Та в крайна сметка се отказа.
Аз лично си предпочитам нашата марка-естествено, карал сам рено 19-1.9 tdi, верно мноо върви , малко гори, но ме е страх с него да влизам в завоите с повече от 100, мноо страно поведение има.
Друго си е да осещаш пътя под задника си нали
Та качи се тои на въпросния Меган, и като слезе беше мноо разочарован от стабилноста на колата, и вика мноо лимбизарска ми се струва, иначе не беше удряна, а бре свети от всякаде, а мотора същия, 1,6 пълна инжекция, климатик, ел. пакет, но шевчето вика и сравнение е може да става-имам чувството че ще ми се разпадне в ръцете.
Реното беше 98 ма и беше за 6500, а той търсаеше по принцип Голф GT, нещо като сеата му 97-98 година, но цените знаете от какав порядак са.
Та в крайна сметка се отказа.
Аз лично си предпочитам нашата марка-естествено, карал сам рено 19-1.9 tdi, верно мноо върви , малко гори, но ме е страх с него да влизам в завоите с повече от 100, мноо страно поведение има.
Друго си е да осещаш пътя под задника си нали

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Няма лошо в това да се споменават и други Рено освен Меган-а. Просто впечатленията от Меган са по-малко в сравнение с другите по-разпространени модели. Пък и то по някакъв начин показва концепцията и нивото на Рено по принцип. Едва ли с Меган французите са направили някаква кой знае каква революция. Един познат хвърли скоростна кутия на Scenic от магазина, а нямаше 15 000 км. и караше като пенсионер. Е да, стават и такива неща! Един друг счупи кутията на Г-3, пак от магазин, за половин година, но караше като в Дакар. За мен показателна е цената на автомобила на пазара. 98 г. - 6500 лв. за Меган, а съм виждал Венто 94 г. за 6800 лв. Всичко е относително, все пак!
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
La4o написа:Друго си е да осещаш пътя под задника си нали
Абе така си е, ама от време на време ми се иска нещо меееко мееко да ме вози, щото колкото и да ми харесва твърдото возене... някак си то не е направено за дълго и нормално каране. Така че може би е по-добре някакво окачване, което сам да си регулира човек - кеф ти твърдо, кеф ти меко. Новите пасати нямат ли нещо такова? (най-новият модел)
- La4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Просто нещо любопитно:
Джамбазина дето продаваше Мегана караше Сеат Толедо ГТ-2,0 16V 150 k. всичи екстри пак, беше спрян зад мегана, та шефчето го пита, тва продава ли се, а той вика тази кола съм я търсил 2 месеца в германия, не я продавам за нищо на света, а тя си беше сланце от всякъде.
Та щом дамбазина не кара Мегана , а Сеата които си е чист Фауве-знете, правете си изводите.
Джамбазина дето продаваше Мегана караше Сеат Толедо ГТ-2,0 16V 150 k. всичи екстри пак, беше спрян зад мегана, та шефчето го пита, тва продава ли се, а той вика тази кола съм я търсил 2 месеца в германия, не я продавам за нищо на света, а тя си беше сланце от всякъде.
Та щом дамбазина не кара Мегана , а Сеата които си е чист Фауве-знете, правете си изводите.
- Doctora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
батковци малко тъпичка кола ми се струва.
старото меганче доло горе ставаше ама новия меган е е*ати кошницата. все едно съм го дялал с теслата, на дядо ми москвича има по-добър дизайн. Абе много грозни коли взеха да ги прават тия бе!
Както и да е , на стария меган екстериора се ядва другия е просто булшит!:)
старото меганче доло горе ставаше ама новия меган е е*ати кошницата. все едно съм го дялал с теслата, на дядо ми москвича има по-добър дизайн. Абе много грозни коли взеха да ги прават тия бе!
Както и да е , на стария меган екстериора се ядва другия е просто булшит!:)
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 22:03, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”