Търся някакъв курс /качествен/ за фитнес инструктор. Може ли да ми предложи някой ,който е минал или е запознат с такива курсове, освен C.O.R.F.I.T. ?

Vizor написа:Има много... Белчо, Любо Иванов, Лазар Ангелов.. бая са. Мога да ти предложа, но за жалост трябва да кажеш къде можеш да тренираш за да ти кажа къде има читави фитнес инструктори.
Сега видях, че си в Разград. Моята оферта важи за София и Бургас.
DrugiaBliznak написа:Vizor написа:Има много... Белчо, Любо Иванов, Лазар Ангелов.. бая са. Мога да ти предложа, но за жалост трябва да кажеш къде можеш да тренираш за да ти кажа къде има читави фитнес инструктори.
Сега видях, че си в Разград. Моята оферта важи за София и Бургас.
Тук ще направя така наречения "long shot" , но от заглавието на темата и описанието на автора, си мисля че търси човек, който да го обучи за фитнес инструктор, а ти му предлагаш фитнес инструктури , които да го тренират него.
Логиката на изписаните 3 мнения до тук ме навежда на това заключение.
Ако греша нещо, се извинявам !
Vizor написа:, Лазар Ангелов..
Stivi написа:Ако и мен включваш в неразбралите бъркаш :) Затова съм написал "Off" за да се разбере че не е точно по темата а касае специално споменаването на вселенския сексимвол Лазар Ангелов като евентуален фитнес инструктор за мъж
dobrin написа:ISPS-college
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 27 госта