Червената шапчица - Golf mk2 1.6 EZ - 1.8 PB
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Червената шапчица - Golf mk2 1.6 EZ - 1.8 PB
И аз имам една дето и падна моста от удар в бордюр с 30 км/ч 

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Тия бордюри колко коли са съсипали
. И аз имам кола която е с варено бомбе и нов мост от среща с бордюр
. Важното е че само колата е пострадала че другото не търпи ремонт и замяна 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
От 24години съм законно шофьор(иначе са повече)и нито един път не се срещнах с бардюр.Как точно го правите?
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
С талант :)
Шегата на страна... Ивак, ще оправиш всичко сигурен съм, защото си мераклия.
Шегата на страна... Ивак, ще оправиш всичко сигурен съм, защото си мераклия.
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Ела покрай из квартала и ще срещнеш всички възможни,не се притеснявай.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
GTI1.8 написа:Ела покрай из квартала и ще срещнеш всички възможни,не се притеснявай.
Ако черпиш по едно Пулмари идвам,няма проблем.

- GTI1.8
Хора..
Напоследък съм пред голяма дилема на тема джанти/височина.Дали ще може малко да помогнете може само с адекватно мнение или със снимков материал.Искам да сменяваме вече тези джанти на голфчето,но първо не ми се разделя с тях,харесва ми колата с тях и поне според мен като джанти не са лоши.Но честно казано си ми омръзнаха искам да ги сменя с други,но се чудя дали да са отново 15 цола или нещо по малко.Мислих за 14 цола но нещо самия размер 14 не ми харесва...
с 15-ки да си призная писна ми да блъска и тряска,и то не защото колата е виновна с пътищата ни и това и Вие го знаете.Гледах дори 13 цола като може би те са ми горе долу на първо място в класацията защото ми се иска да стане по ниска,отделно че ще има койлове,искам и по малки джанти.Но пак е проблем дори и по малки джанти за да изглежда красиво пак трябва ниски гуми,и това значи че пак ще има ..
Страшно объркано ми е,честно казано не знам какво да правя,помогнете ми в избора на цолаж джанти и може да предложите и някое моделче което би отивало на голфа,нека само да изключим всички модели на BBS и подобни спицови джанти,тъй като се нагледах на доста двойки с такива джанти и искам нещо различно.

Напоследък съм пред голяма дилема на тема джанти/височина.Дали ще може малко да помогнете може само с адекватно мнение или със снимков материал.Искам да сменяваме вече тези джанти на голфчето,но първо не ми се разделя с тях,харесва ми колата с тях и поне според мен като джанти не са лоши.Но честно казано си ми омръзнаха искам да ги сменя с други,но се чудя дали да са отново 15 цола или нещо по малко.Мислих за 14 цола но нещо самия размер 14 не ми харесва...

Страшно объркано ми е,честно казано не знам какво да правя,помогнете ми в избора на цолаж джанти и може да предложите и някое моделче което би отивало на голфа,нека само да изключим всички модели на BBS и подобни спицови джанти,тъй като се нагледах на доста двойки с такива джанти и искам нещо различно.
- GTI1.8
Обмислях варианта за разширени 14,15 цола железни джанти.Имах предложение от моя голям приятел Гошко за Sebring от G60 но искам нещо с борд.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47

Така или иначе ще блъска като сложиш койлове... 13" е за скутерчета.
- -=Man-F8-Fahrer=-
- Автомобил:
- Двигател:
Serbring Serbring :D :D :D
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Не ме кефи нещо 13 и 14" на яко смъкната кола - не ми харесва разстоянието долу между калник-гума.
А и ако искаш да не "блъска" определено не си за 13 и 14" - там иска яко сваляне,което води до малко разстояние носач-асфалт и ще ги стържеш доста често.
Според мен 15" е оптимален вариант,добре изглеждащ и с възможност за сваляне доста.Зависи какви койлове ще слагаш,де.
Aз сложих TA Technix и с 16ки 9J ET14 на този сетъп не ми е опирал нито веднъж в калниците
За по-малко блъскане се ориентирай към настройка по-близко гума-калник,отколкото купе-асфалт
При купе-асфалт има голяма вероятност да ти удря на противоударните тампони и от там тропане
Ако искаш койлове по-тънко пиши ми на лично или във фейса,ще те оправим ако не си намерил :)

А и ако искаш да не "блъска" определено не си за 13 и 14" - там иска яко сваляне,което води до малко разстояние носач-асфалт и ще ги стържеш доста често.
Според мен 15" е оптимален вариант,добре изглеждащ и с възможност за сваляне доста.Зависи какви койлове ще слагаш,де.
Aз сложих TA Technix и с 16ки 9J ET14 на този сетъп не ми е опирал нито веднъж в калниците
За по-малко блъскане се ориентирай към настройка по-близко гума-калник,отколкото купе-асфалт

Ако искаш койлове по-тънко пиши ми на лично или във фейса,ще те оправим ако не си намерил :)

- GTI1.8
Благодаря и на двамата за предложението и изчерпателния отговор.но под тряскане и тропане имам предвид че просто самата ниско профилна гума усеща всичко и е адски неприятно,не че с 13 или 14 цола няма да е същото тъй като е ясно че пак ще има ниска гума,но някак си специално МК1 и МК2 ми малеят като коли и моето мнение е че имат нужда от макс 15 цола.Но ми омръзнаха моите джанти и искам нещо друго,и намерих едни джанти които много искам да имам,но най - вероятно няма да успея да закупя защото ще бъдат продадени докато успея да смогна...За койлове ще те имам в предвид.Но споделяйте снимки,с тях ще ми дадете идеи за нещо различно и нещо което да не е често срещано.Благодаря.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
GTI1.8 написа:...Но ми омръзнаха моите джанти и искам нещо друго...
Много гаден момент. Изправи ли си джантата

- GTI1.8
Все още не съм,но това е лесно гумаджийте са ми под носа Митаче.. Въпроса е че искам нещо друго и може да се каже че вече съм го харесал,но не мога да се отърва от моите.
- GTI1.8
Тъй като почти всеки ден скучая и няма с какво да се занимавам,днес реших от скука да си измия колата която общо взето беше чиста не беше за миене и чистене но се хванах изчистих я,измих я и исках още нещо да направя и се хванах и измих двигателя и се по заиграх да понамажа с малко препарати разни детайли.Е.. получи се ето това.

Тъй като явно няма тези дни да си намеря подходящи джанти,за сега ще карам с тези но към края на месеца ще има цялостен ремонт на салона,свалям всички седалки и кори,събличам ги,ремонт на бордовете,закърпване на една лека дупка,пране и отново вътре.Това от мен за сега.

Тъй като явно няма тези дни да си намеря подходящи джанти,за сега ще карам с тези но към края на месеца ще има цялостен ремонт на салона,свалям всички седалки и кори,събличам ги,ремонт на бордовете,закърпване на една лека дупка,пране и отново вътре.Това от мен за сега.