За задните не ни остана време да ги сложим. Иначе предните си пасват на мястото, само им трябва ток за да работи ел.реглажа. Ачо се представи добре, въпреки че в един момент си помислих че няма да дойде
За предните не съм се съмнявал,че ще станат.Те нали имат една и съща платформа двете коли.Въпросът е дали нагоре ламарините са по един и същи начин,ама би трябвало да станат и там.
Седалките са много хубави :) според мен не е нужно претапицирване само намери бежави кори от пасат и се връзват идеално примерно и мокет ,таван и сенници успех
Осъзнавам и то много добре Бежев няма да остане със сигурност, прекалено ми е светъл, днес ходих при тапицера, обсъдихме нещата. Разгледах цветовете, остава да спечеля от тото и съм готов
Пристигнаха рамената от Б5.5 , трябваше малко да ги освежа че имаха леки косметични забележки и утре ще ги монтирам.
Благодаря за хубавите думи, да пасата е ежедневка, в началото ми беше странно, сега вече свикнах, като караш внимателно се минава без проблеми, пък в Габрово вече взеха да се появяват улиците с чисто ново асфалтово покритие, малко са ама има Петре, има още къде да слизам