От коя бензиностанция зареждате нафта?
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
kossis написа:А цената каква е на тази най добра нафта ?
За най-добра всички знаем че няма как да се определи, тъй като на всеки човек оценката е субективна. Моята оценка е отлична, карал съм и с Екто на Лукойл, и с МаксМоушън на ОМВ, същото си е като на Круиз.
Цената е 2.44 в София и 2.43 в Пазарджик, съответно аз имам чип за 10 стотинки надолу, демек малко над 2.30 за литър
-
novatora
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Ще пробвам първо в туба да видя как е. Ако не се получат утайки ще почна да сипвам и аз от круиз.
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
Аз карам дизелов автомобил от 5 години вече. Отначало много много не подбирах от къде зареждам...в смисал все уж по- евтинко където е
. Но нафтата по такива места много некачествена. После зареждах известно време от Shell. От 2, 3 години зареждам само на OMV и съм много доволен. Колата си върви добре и разхода се нормализира. Последните ми зареждания са на GAZPROM. Много доволен. Коментирал съм и с други приятели и познати и те са доволни от нея :) 
. Но нафтата по такива места много некачествена. После зареждах известно време от Shell. От 2, 3 години зареждам само на OMV и съм много доволен. Колата си върви добре и разхода се нормализира. Последните ми зареждания са на GAZPROM. Много доволен. Коментирал съм и с други приятели и познати и те са доволни от нея :) - 7 speed DSG
- Автомобил:
- Двигател:
Цената на нафтата на "КРУИЗ" от 2,44 лв. е вдигната на 2,53 лв.
Инфо от снощи.
Жалко!!!
Инфо от снощи.
Жалко!!!
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Нафтата е вдигната навсякъде.
На ЕКО в петък беше 2.58 (без отстъпката).
На ЕКО в петък беше 2.58 (без отстъпката).
- svetlio8
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI AHF 110 p.s.
7 speed DSG написа:Цената на нафтата на "КРУИЗ" от 2,44 лв. е вдигната на 2,53 лв.
Инфо от снощи.
Жалко!!!
Същото констатирах и аз, жалко наистина, но все пак започва отпускарския сезон и предполагам ,че до средата на месеца , може би на някои бензиностанции обикновената нафта ще достигне поне 2.65
На круиз заредих с отстъпка от 10 ст. на 2.43, което отново на фона на всички останали е повече от прилично. Мисля докато ползвам тази отстъпка там да си зареждам, пък и качеството ме устройва. За момента така, пък за напред ,каквото дойде ! :)

- hip-hopotam
- Автомобил:
- Двигател:
От няколко дена си карам и се чудя,тая кола що така странно работи,леко шумно по неравномерно,а тя винаги си е била като часовник,да не я урочасам.Свършваше нафтата която беше от ЕКО,и реших да заредя на ШЕЛ,и колата се оправи,дойде на себе си :)
Странното е че с ЕКО-то не работеше хубаво,но пък не гореше много.
Странното е че с ЕКО-то не работеше хубаво,но пък не гореше много.
Абсолютно същото и при мен.
От няколко месеца съм с дизелова кола и още си избирам от къде да зареждам, от години зареждам газ и бензин на еко и винаги съм бил доволен ама тоя дизел, който сипах е просто неприемливо качество. ОМВ е на ред.
Жалко че имам още 30 литра в колата...
От няколко месеца съм с дизелова кола и още си избирам от къде да зареждам, от години зареждам газ и бензин на еко и винаги съм бил доволен ама тоя дизел, който сипах е просто неприемливо качество. ОМВ е на ред.
Жалко че имам още 30 литра в колата...
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Еко-то и аз ги ритнах, нещо много са развалили нафтата в последно време. Заредих един резервоар на ОМВ - коренна разлика във вървеж и палене на студено, сега пробвам Ромпетрола - също е добра. Смятам зимата да зареждам от тях.
- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
Круиз rulZ
Вече 3 път пълня тяхна нафта и двигателя съвсем утихна, все едно не карам дизел.
Вече 3 път пълня тяхна нафта и двигателя съвсем утихна, все едно не карам дизел.Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Намерих една бензиностанция в Бусманци. Зареждат на 2.11лв. Днес заредих 20лв. пък да видим дали ще има смущ
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Netasq написа:Намерих една бензиностанция в Бусманци. Зареждат на 2.11лв. Днес заредих 20лв. пък да видим дали ще има смущ
Колега като ги изгориш тия 20 лева кажи как е, как се държи колата, мина ли повече километри. Дано не цакат в количеството. Мислиш ли че ще се навият да сипят в туба? И да споделиш къде е не я пази само за себе си :)
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Вчера и аз напълних резервоара с нафта от Круиз!На първо четене не откривам никаква разлика!А и цената е същата,като при другите бензиностанции!
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Круиз /Сакса ООД/ вземат нафтата от Лукойл Нефтохим Бургас, както и повечето други вериги. След това обаче, кой с какво я кръщава, там е големия въпрос.
Върни се в “Дизелови агрегати”