Passat B3 1.8 90 к.с. проблем с необяснимо чукане
Re: Б3 1,8 90 к.с. проблем с необяснимо чукане
Можеш и да го караш докато се счупи,ако въобще се счупи.Пък после да му мислиш.Само гледай да не тръгваш на дълъг път с него,за да не ти излезе репатрака до Бургас по скъп от колата.
- germana74
- Автомобил: vw Passat B3 1990
- Двигател:
Благодарско за съветите момчета! 

- germana74
- Двигател:
Бах си му!
Тоя моя "дизел", можел да дава и нисък разход на газ!
Извън градско падна на 8,5/100
Няма да казвам на никой!

Извън градско падна на 8,5/100

germana74 написа:Прекъсва, чука като дизел от 18-ти век, текна масло от гарнитурата на главата,вдига обороти сама, 15/100- извънградско и 18,20/100 градско сега лятото, ами зимата?
[/quote]germana74 написа:Бах си му!Тоя моя "дизел", можел да дава и нисък разход на газ!
![]()
![]()
Извън градско падна на 8,5/100Няма да казвам на никой!
![]()
Айде ново Джумборлако

Ти ни утепа сите тука.....
Как падна от самосебеси тоя твоя разход,и то почти двойно ?
Да не си я водил на ходжа кипрата ? Да и разваля магия ?
Щом нито бати Кольо нито дърт Брадар успеха да и дойдат до ока ?
В следващия ти пост вече очаквам да кажеш и че внезапно е спряла да чука,и само със стетоскоп се чува мотора ?
Последна промяна от Росен2 на Съб 05 юли 2014 22:22, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
От толкова писане , аз досега да съм отворил да го видя
, така и така тропа на заминало . Поне знам , като отворя нещо , повече не се затваря

- germana74
- Двигател:
Росен2 написа:germana74 написа:Прекъсва, чука като дизел от 18-ти век, текна масло от гарнитурата на главата,вдига обороти сама, 15/100- извънградско и 18,20/100 градско сега лятото, ами зимата?germana74 написа:Бах си му!Тоя моя "дизел", можел да дава и нисък разход на газ!
![]()
![]()
Извън градско падна на 8,5/100Няма да казвам на никой!
![]()
Айде ново Джумборлако

Ти ни утепа сите тука.....
Как падна от самосебеси тоя твоя разход,и то почти двойно ?
Да не си я водил на ходжа кипрата ? Да и разваля магия ?
Щом нито бати Кольо нито дърт Брадар успеха да и дойдат до ока ?
В следващия ти пост вече очаквам да кажеш и че внезапно е спряла да чука,и само със стетоскоп се чува мотора ?[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------
Роска2, два изпускателни клапанджака бяха лека нощ. Явно след подмяната и цялостната ревизия на главата, нещата си дойдоха, само този шибан шум остана, а що се отнася до Брадъра, той чу мотора и си каза мнението. Кадърни момчета са живи и здрави! Пък, що се отнася до ходжата... нека си го бара през моите гащи

- germana74
- Двигател:
red rider написа:От толкова писане , аз досега да съм отворил да го видя, така и така тропа на заминало . Поне знам , като отворя нещо , повече не се затваря
![]()
![]()
И този ден ще дойде, но за сега нямам избор, всичко е заради финикийските знаци! Много ми е гадно, но случило се и това е, за съжаление!
- germana74
- Двигател:
Здравейте,аверчета! Вчера, един малоумник ми размаза Пасаторчето
Връщах се от работа с колеги и на моста преди "Трапезица" в Бургас се извършваха ремонтни дейности на пътното платно и карам бавно, по-едно време един Травестит ме удари отзад! Бях побеснял, ако не бях военен щях да го размажа, но се смилих над него и му казах
, че ще го любя пред хората
Как се стърпях да не направя по-голяма глупост, не мога да дам отговор
Болен съм, че от големия удар и предницата е пострадала, защото ме изши и в спрелия пред мен автомобил.
Нямам хъс за нищо, утре отивам при застрахователите му да оценят щетите, поне така ми казаха КАТ.

Болен съм, че от големия удар и предницата е пострадала, защото ме изши и в спрелия пред мен автомобил.
Нямам хъс за нищо, утре отивам при застрахователите му да оценят щетите, поне така ми казаха КАТ.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Стават такива работи, колега. Сори за случката. Ама може и да е за хубаво. Не е нужно да псуваш задния, има спящи блейки колкото си искаш. И на мен ми се е случвало веднъж
После ми спряха отзад като при теб. Брак и следващата 

- germana74
- Двигател:
stefan4o написа:Стават такива работи, колега. Сори за случката. Ама може и да е за хубаво. Не е нужно да псуваш задния, има спящи блейки колкото си искаш. И на мен ми се е случвало веднъжПосле ми спряха отзад като при теб. Брак и следващата
Брат, ми то много хубаво, а когато изплащаш голям заем и нямаш кинти, какво правим?! Направо искам да го е**а:18b тоя смешник

- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Колега, съчувствам ти напълно!
И аз имах подобен случай преди години със служебната кола - преди пешеходна пътека един учебен (само инструктор) спря в последния момент и аз успях, но ме блъсна Мерцедес Вито отзад, а зад него идваше и тир...
Спаси ме да не ударя предния (на по-малко от метър) само защото имам навика да натискам спирачката постоянно, докато не тръгна.
Едно предложение - когато си правиш колата - нагласи стоп-машинката на педала на спирачката да хваща на по-малко от 1см - просто като си сложиш крака и да светват стоповете. Така ще може да "предупреждаваш" задния да внимава, а в същото време се движеш реално без натисната спирачка.
Дано застрахователите са благосклонни.
И аз имах подобен случай преди години със служебната кола - преди пешеходна пътека един учебен (само инструктор) спря в последния момент и аз успях, но ме блъсна Мерцедес Вито отзад, а зад него идваше и тир...
Спаси ме да не ударя предния (на по-малко от метър) само защото имам навика да натискам спирачката постоянно, докато не тръгна.
Едно предложение - когато си правиш колата - нагласи стоп-машинката на педала на спирачката да хваща на по-малко от 1см - просто като си сложиш крака и да светват стоповете. Така ще може да "предупреждаваш" задния да внимава, а в същото време се движеш реално без натисната спирачка.
Дано застрахователите са благосклонни.
Последна промяна от georgebonev на Чет 10 юли 2014 21:22, променено общо 1 път.
От всичко на света най се вбесявам ,когато някой идиот ми диша във врата.Просто се е залепил за мен .Ако и ми пусне клаксон бия резки спирачки нарочно.
Стигали сме и до бой.
Бързат,бързат,бързат....все едно са някакви бизнесмени от рода на Доналд Тръмп и ги чакат важни симпозиуми от международно значение.
На три неща основно винаги съм акцентирал пред синовете ми -
1.Да карат винаги със съобразена скорост
2.Никога да не изпреварват без видимост
3.Да спазват дистанция !!!
Стигали сме и до бой.
Бързат,бързат,бързат....все едно са някакви бизнесмени от рода на Доналд Тръмп и ги чакат важни симпозиуми от международно значение.
На три неща основно винаги съм акцентирал пред синовете ми -
1.Да карат винаги със съобразена скорост
2.Никога да не изпреварват без видимост
3.Да спазват дистанция !!!