Неколегиална постъпка от съфорумец - kolev123 !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Неколегиална постъпка от съфорумец - kolev123 !!!
Здравейте колеги. Искам да споделя огромното си разочарование от колега съфорумец който е от София. В форума се подвизава с името "kolev123". Ето и въпросната ситуация. На 30.06.2014 си поръча от мен бензинова помпа за голф3 за 20лв (уточнявам сумата за да не си помислят някои че я продавам прекалено скъпо) със молбата ако може да я сваля и да я пратя на същия ден че му била спешна. Така и направих нищо че помолих един приятел да ми помогне защото аз съм със 4 шева в ръката и неможех да я сваля сам но викам си на човека му е спешна и ще му помогна. Пратих я на 30.06 а до момента колегата така и неотиде да си я вземе. Сега ще си я прибера обратно и трябва да заплатя 8.40лв за двете посоки но и това не ме притеснява, по скоро лъжите на колегата които казва че имал проблеми и неможел да иде до еконт да си я вземе. На няколко пъти ми обеща че ще я вземе но аз вече смятам да си я прибера от еконт че да не почнат и такси склад да ми начисляват. Имаите едно наум за този колега защото го видях че има няколко обяви пуснати из нета и продава доста неща така че внимаваите с него.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Неколегиална постъпка от съфорумец - kolev123 !!!
Бахти, тъпи истории за едни 25лв. На заем щях да взема ама за 25лв не бих се направил на циркаджия.
Писах и на друго място.....поръчаи си и ти нещо от него щом толкова продава и му гледаи сиира.Ама не пропускаи после да да му обясниш как се случват нещата та да знае....
не съм такъв човек, можех да го направя и да го набутам много повече но ми е тъпо да правя такива мизерии, няма да обеднея като дам на еконт 8.40 яд ме е че исках да помогна на уж "спешния случаи"
- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Колега разбирам те и се радвам че си над нещата!Респект!А на този хубостник ще му се върне от друго място

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
gentazo написа:............Сега ще си я прибера обратно и трябва да заплатя 8.40лв за двете посоки но и това не ме притеснява, по скоро лъжите на колегата които казва че имал проблеми и неможел да иде до еконт да си я вземе.....
А поне знае ли се причината, защо въпросния колега не е могъл да отиде да я взема ? Казва, че му е спешна и изведнъж не може да отиде да си вземе частта.Попита ли го за обяснение, защото е хубаво да се чуят и двете страни.
не ми каза защо не е могъл да я вземе, попитах го два пъти, два пъти ми обещава че ще я вземе но не го прави, всеки ден е на линия и тук и из другите форуми, но и на мен вече не ми пише едно обяснение неиска да ми даде, даже феисбука му видях постоянно качва някакви снимки от кръчми като гледам големи проблеми ще да са
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Детска работа, ако беше мъж на място ще ти каже, че си е намерил на друго място и щеше да ти плати еконта!
gentazo написа:Вълчан написа:Писах и на друго място.....поръчаи си и ти нещо от него щом толкова продава и му гледаи сиира.Ама не пропускаи после да да му обясниш как се случват нещата та да знае....
не съм такъв човек, можех да го направя и да го набутам много повече но ми е тъпо да правя такива мизерии, няма да обеднея като дам на еконт 8.40 яд ме е че исках да помогна на уж "спешния случаи"
Ама то защото не сме такива се получават тези работи.Как иначе оня ще се усети че е постъпил некоректно.Никога просто няма и да се трогне че те е подвел....
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
kolev123
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=111710
Имате три дни да се разберете.
След това ще бъдат взети съответните мерки от екипа на форума.
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=111710
Имате три дни да се разберете.
След това ще бъдат взети съответните мерки от екипа на форума.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
doaiena написа:Детска работа, ако беше мъж на място ще ти каже
В профила му пише, че е на 35 (колко е вярно) но ако е така, определено е минал детската възраст, но вътрешно явно си остава дете. И определено е доста грозно да има такива теми. Такива търговци, трябва и във другите сайтове да ги блокират, да си знаят хората! И евала му правя на колегата с изказването, че е имал шанс да го прецака, но не го е направил

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
подобни мишоци с лопата да ги ринеш. случвало ми се е и със стоки, струващи по-малко от пътя в едната посока, но друго решение, освен да се върне на изпращача няма. живи и здрави да са!
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Не случайно хората са казали, че няма ненаказано добро.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Не мисля, че екипа на форума трябва да се меси в такива взаимоотношения, и да влиза в ролята на Конвент. Все пак, нека се чуе и другата страна!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”