kolev123 написа:Така! Пиша едва сега, понеже досега нямах тази възможност! Мислех да си комуникирам на лични с колегата, но той е решил да е така, затова и пиша в тази тема! Не мисля да влизам в подробности за неприятностите, които имах! За мен е по-важно, че вече са в миналото и всичко е наред! Та, колега, извинявай още веднъж за създадените неприятности за теб, но не съм планирал нещата, които ми се случиха! Да, наистина ти обещах в понеделник да взема пратката от Еконт, но честно казано дори не се сетих за нея, толкова грижи имах! Вторник не беше много по-различно положението! Едва сега влизам АЗ във форума! Относно посещенията през седмицата, те са най-вероятно от компа в работата ми, където се логва автоматично форума с моя ник, а там се рови и колегата във форума!
И само, за да сме докрай ясни искам да уточня още нещо, което колега е пропуснал! Преди да ми прати помпата ми се обади и ми каза, че е счупил щуцера, на който се нанизва маркучът! Обясни ми, че е с проблем в ръката и понеже бързал да я демонтира, за да ми я прати без да иска я е счупил! Аз се почувствах задължен да я взема, защото момчето беше честно, че я е супило, а и защото е станало, понеже е бързало да ми я прати!
Повече няма да се оправдавам, само ще кажа, че парите не са били никакъв проблем и не затова не е взета пратката! Тя дори НЕ Е за мен, а за брат ми! Аз карам Пасат Б5 дизел!
Това, което предлагам е следното! Понеже разбирам, че вече не мога да взема помпата, щом е върната пратката! Та предлагам на колегата да му възстановя сумата за шипинга в двете посоки, доколкото разбрах около 8-9лв. Оставям на него да каже как! С превод през Еконт, Бг Пощи, Изи Пей, банкова сметка и т.н. Мога да ги предам и на модератор, ако така ще сте по-сигурни, че са възстановени наистина!
Поздрави! И, хора, преди да съдите някой, оставете го поне да се защити!
Лека нощ!