Новата ми придобивка Vw Passat CC
Re: Новата ми придобивка Vw Passat CC
Джантите ако ще са черни, може би ще отива да са много наситен металик можеи някоя дребна перла. Ако са матови едно че е вече изтъркано, друго че се губят много. КОлата е много добра! 

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
невероятен автомобил
Честито.

-
- Автомобил: Vw Cc 2.0Tdi 170hp DSG
- Двигател:
Благодаря колеги :) а доколкото цвета на джантите мисля да е черен пиано лак , мат найстина май няма да варви много.. Ако беше цялата мат да , но така..
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
На мен с черни джанти ми харесва много 

- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Има го и този момент, че ако се получи твърде лъскава боята, изглежда супер грозно и циганско.
Според мен тъмно сив графит ще седи доста по-добре.
Според мен тъмно сив графит ще седи доста по-добре.
-
- Двигател:
Ето това е цвета на джантата, не мисля че е циганско и ще седи много добре :) 

- genevaboy2
- Автомобил: Volkswagen CC
- Двигател: CUVC 2016
- Контакти:
УАУ !!!!!!!!!!!!
Бравос колега , качвай ги на колата и пускай сними да ги видиме как стоят на колата !!!

Бравос колега , качвай ги на колата и пускай сними да ги видиме как стоят на колата !!!
- wmalevski
- Автомобил: Golf Mk5
- Двигател: R32 DSG
Имал съм черна кола лак с черен мат джанти и мене лично си ми допадаше, но може би си зависи и до купе. ЦЦ-тата определено грабват окото и определено станаха доста масови напоследък, ама това не променя факта, че е страхотно като форми купе.
Окачването въздушно ли е или е само с регулиране на твърдостта? (Реално второто не съм сигурен как работи). Има ли разлика при различните режими (осезаема)?

- plamenvolodiev
- Автомобил: Volkswagen Passat CC
- Двигател: CBA 2.0tdi 140kc 16.09.2010
Очаквах да видя продължение на темата ? Нещо спря ?
-
- Двигател:
plamenvolodiev написа:Очаквах да видя продължение на темата ? Нещо спря ?
Здравейте колеги, скоро не съм влизал в форума поради ангажименти. Не съм направил кой знае какви промени по колата и за това не съм активен по темата. Нямам време, единственото което правя е километри , вече и навъртях около 20.000км и мога да кажa че съм много доволен от колата. Скоро мисля да се заема сериозно с някой работи, като чипосване , премахване на Dpf защото имам вече и този проблем , но нищо ново за този двигател . Ще я качвам на 19' и пребоядисам, след два пъти ходете до Германия , по боята има мн щети от камъчета. Имах възможноста да пробвам колата до краен преден на аутобаните и съм доста очуден от динамиката , на два пъти се гоних с Mercedes S320CDI и в двата случая Цц-то не му се даде , колите вървят еднакво въпреки 50 коня в повече който има Mercedes (след 230 км/h вече се усещат конете в повече). Hа скоро се дърпах с един CLS 320 cdi от 0-100 и не можa да ми избяга , еднакво вървене , може да се дължи на повечето кг които има Mерцедес...
-
- Двигател:
wmalevski написа:Имал съм черна кола лак с черен мат джанти и мене лично си ми допадаше, но може би си зависи и до купе. ЦЦ-тата определено грабват окото и определено станаха доста масови напоследък, ама това не променя факта, че е страхотно като форми купе.Окачването въздушно ли е или е само с регулиране на твърдостта? (Реално второто не съм сигурен как работи). Има ли разлика при различните режими (осезаема)?
Kолега, окачването не е въздушно , в три режимa е , Confort , Normal и Sport . B Confort колата става като лодка , дaже имам чуствотo че на някой завой ще ме хвърле, Normal си е типичното окачване на колата а Sport може да ти паднат зъбите особено в бг, колата става като лагерна количка много твърдо возе, кормилото се втвърдява много и стабилноста на колата в завой е страхотно :)
-
- Двигател:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тая жълтата лампа за хлъзгаво свети за изключено есп или за нещо друго, че гледам термометъра показва 23.5 градуса
-
- Двигател:
ESP off, другите две са за DPF, прави ми проблем и колата нещо е тромава , не върви както трябва, но след премахването ще се оправи.. и за BiXenona който ми беше изгоря.