Маслен филтър-марка

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
cekoman
Автомобил: Opel Astra G
Двигател: DTI
Контакти:

Re: Маслен филтър-марка

Мнениеот cekoman » Чет 03 юли 2014 10:19

Ами колега,може и да си прав аз няма как да видя хартията,а просто чета мнения в нета и хората не са доволни от SCT!Иначе и продавача в магазина ми каза,че хартията им била мн хубава и самата изработка!В нета пишеше,че на много хора не им изгасва лампата за маслото и нямали накакъв втори клапан и първите 5 -6 секунди двигателя работил без масло,докато влезе във филтъра!Иначе този на Кнехт на него пише и MAHLE и той по нищо не се различава по качество от SCT!А между другото днес си взех и филтър на купето на SCT,понеже вече разликата в цената е двойна,а и не е толкова важен като масления!Та знам ли вече кой е по-добър,както казваш трябва да се отворят!Другия вариант колегите,които са писали по темата по-горе да си разглобят филтрите SCT след смяна на маслото и да видят хартията!Следователно и аз ще разглобя и моя Кнехт и ще качим снимки и така!По евтино ще излезе:)А и този до колко е Кнехт.....

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 03 юли 2014 13:31

Моя,ако го пазех щях да го разглобя.Иначе ми го дадоха от Косер.Поръчах си там някакъв Кастрол 10/40 и с него и такъв филтър.Смених си го,всичко точно.Минаха му километрите и го хвърлих.Иначе не съм имал аномалии със светене на лампата на маслото или други такива.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 03 юли 2014 14:33

Нямах проблем с филтър от въпросната марка.Ама втори път не експериментирах :mhihi - взех си MANN отново :th_up
Бях чел,че се саморазвивали...

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Чет 10 юли 2014 23:04

Човеко, вярно ли се притесняваш за такава глупост, филтър като филтър, ако ще и инженерите от Волфсбург да са го правили ръчно.., от какво точно се притесняваш?

Божичко, недоволни от маслен филтър :banghead :bowdown :screwy :mhihi :no

cekoman
Автомобил: Opel Astra G
Двигател: DTI
Контакти:

Мнениеот cekoman » Чет 10 юли 2014 23:53

Ами четох и по руски форуми и по БГ ,че хартията не е хубава и след 5000км се разпадала и нямали някакъв втори филтър!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”