Здравейте ,
искам да попитам понеже оня ден без да искам си изпуснах чистачката и пукна стъклото , това поема ли се от каското ? и има ли начин да прехвърлят стикерите от старото стъкло на новото ?
благодаря предварително

Спукано стъкло от чистачка
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Re: Спукано стъкло от чистачка
Не казвай, че си го спукал ти. Камъче е изхвърчало при разминаване с друг автомобил, фирмите който сменят стъкла, преместват и стикерите.
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Играно е вече - платиха ми го. Извиках мобилната група и им казах, че така съм я намерил (при мен пукнатината порастна до цялото стъкло за около месец и чак тогава я описах).
мерси за отговорите момчета ,
аз днес ходих и казаха , че ще ми платят стъклото и сега ще ходя да го сменям . Искам да попитам стикерите могат ли да ги свалят от старото и да ги залепят на новото ? става дума за стикерите за гражданска , преглед винетка ..
мерси
аз днес ходих и казаха , че ще ми платят стъклото и сега ще ходя да го сменям . Искам да попитам стикерите могат ли да ги свалят от старото и да ги залепят на новото ? става дума за стикерите за гражданска , преглед винетка ..
мерси
- ludiq1918
- Автомобил: Honda Civic
- Двигател: D14A2 - 1997
Гражданска и винетка(досегашните) се прехвърлят лесно. На прегледа може да има следи че е прехвърлян, може една част от холограмата или нещо друго да остане на старото стъкло, просто преглед да се прехвърли е гадна работа.
А гражданската ако случайно се скъса отиваш при застрахователя и ти издава нов стикер
.
А гражданската ако случайно се скъса отиваш при застрахователя и ти издава нов стикер

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Не се мъчи да си сменяш стикерите сам. Като отидеш да си сменяш стъклото, момчетата ще ти ги залепят на новото стъкло или безплатно или за 1лв/стикер 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Преди два дена смених старата винетка с нова. Понеже обичам да ги махам цели с резец от макетно ножче и малко търпение я разкарах без да ми остават малки парченца за доизчистване. Обаче на винетката има една холограма дето каквото и да правиш или ще я размажеш или ще я разкъсаш.
- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
На мен ми ги прехвърлиха, но всичките бяха като парцали.
Нямах проблеми с КАТ.
Нямах проблеми с КАТ.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
radi_nrj написа:... Обаче на винетката има една холограма дето каквото и да правиш или ще я размажеш или ще я разкъсаш.
С това не съм съгласен. Аз си изкарах винетката цяла, дори и баркода излезе цял (който според мен е най-труден).
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Нагрява се хубаво със сешоар и с бръснарско ножче, което потопяваш в сапунен разтвор - лека полека разлепяш. На 2-3 пъти съм го правил упражнението и става без проблем, поне при мен стана.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”