Препоръчайте фирма за смяна на щрангове в София.
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
Препоръчайте фирма за смяна на щрангове в София.
Здравейте можете ли да ми препоръчате фирма за смяна на щрангове в София. Налага се да сменям вертикални а може би и хоризонталните тръби в апартамента но не мога да се ориентирам от към фирми и цени. Искам да ми се изготви проект за смяната на щрангове. Опитват се да ми предлагат оферта от около 200 лв за самостоятелен щранг и над 200 лв за огледален спрямо офертите на многото фирми никъде няма толкова висока цена, къде е истината?
Последна промяна от sstambo на Сря 09 юли 2014 15:39, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Препоръчайте фирма за смяна на щрангове в София.
Хоризонтален щранг в апартамент?
Кое налага изработването на проект? Проекта го има още при строителството на сградата, нужно е единствено да се подменят тръбите!
Според мен те интересува количествено-стойностна сметка, която всяка сериозна фирма ще ти даде с офертата.
Кое налага изработването на проект? Проекта го има още при строителството на сградата, нужно е единствено да се подменят тръбите!
Според мен те интересува количествено-стойностна сметка, която всяка сериозна фирма ще ти даде с офертата.
- sstambo
Проекта доколкото съм чел от други места е необходим за по голяма сигурност, законово основание при некачествено изпълнение за да няма но вие нали искахте така....
Да фирмите са много както и автосервизите но всеки се допитва,е аз незнам и затова питам
Да фирмите са много както и автосервизите но всеки се допитва,е аз незнам и затова питам
- Ivcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проект може да се направи евентуално ако смените целите вертикални щрангове в жилищната сграда. Да правиш проект на един апартамент е безмислено. Проекта не може да те защити от некачествено изпълнение, идва фирмата прави проект и по него ти изпълнява ремонта, нищо не пречи и проекта и изпълнението да са некачествени и ти да си мислиш че си защитен.
- sstambo
Добре тогава, остава въпросът коя да е фирмата бях се насочил към една но прочетох от доста места много негативни неща и вече не знам. Някой не се ли е сблъсквал скоро с този проблем?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Аз есента сменях но само вертокални с изграждане на ново водопроводно трасе на кухня и баня. Прави ми го познат
- sstambo
Много е трудно с тези услуги, голяма разлика в оферти , не гарантирано качество дори и на най високата цена. Днес видях брошура на една фирма цената беше една, а на сайта на въпросната фирма цената беше с петдесет процента по висока.
Преди около 3 седмици нашият вход сменя канализация. Същата фирма миналата година смени на съседния вход щранговете за топла и студена вода. Много доволни са всички. Дори аз имах закупен предварително моноблок, който се оказа дефектен - дойдоха с мен до магазина, за да направя рекламацията. Не знам как се казва фирмата, името не го записах,има договор при домоуправителя, мога да го питам, но едва ли е толкова важно. Иначе имам телефона им - ако искаш, пиши на лични.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Просто напиши в гугъл телефона и ще излезе името на фирмата.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”