Става става Отзад в момента е с 10мм фланци защото вътрешния ръб на джантата закачаше по задния мост Имам едни 15мм с които ще пробвам как стои джантата.......все пак трябва да се събори пак долу.....слънчогледите са в полето,колите по шосето
Започва се със смяната и на други неща които им е дошло времето. Радиатора пак се пукна,радиаторче на парното,шарнири,накрайници,тампони на макферсоните и бог знае какво още ще изкочи......
Колега слагай оригинални части и едава ли ще се счупят така бързо имам предвид от дълъра. А седалките ти в купето защо не им убърнеш тапицерията така ще избегнеш понататъчно износване , аз на моя така направих и рекарото е супер.
- Сваля се тапицерията от лявата седалка и се слага на дясната , и обратно
Последна промяна от sers на Вто 08 юли 2014 12:33, променено общо 1 път.
Та в крайна сметка тия дни не си губихме времето и успяхме да сменим шарнири,накрайници,лагери на главините,биалетките,задните тампони на стабилизиращата щанга,тампони макферсони,радиатор с червен антифриз,и най накрая сложих 280 мм спирачни дискове и апарати......доволен съм
....To je ubiac, napravljen iz svaba, posle dvaist godina, svaka masina mu je slaba.... Голферицата става с много изчистено-изтънчен вид направо и се кефя.
Благодаря ви колеги за хубавите думи. Няма как да не спомена и наскорошното ми "пътешествие" до Разград......темата естествено беше ядене,пиене и най-обичаната марка автомобили
Супер приятни моменти с познати и непознати лица......а бе беше супер.
Ето и няколко снимки от там:
Последна промяна от dinkonikolaev на Пет 25 юли 2014 12:08, променено общо 1 път.
Таван на всяка цена трябва да намеря.....здрав да е аз ще си го направя черен.Търся си кори за вратите каквито ще да са,но да са здрави,че мисля да минавам на кожен салон понеже изпадна от едно половерче доста запазено салонче
Не след дълго и салончето дойде при мен.Наложи се да го освежа малко макар че е доста запазен.В крайна сметка салона е сложен след малко преправяне на предните и задните седалки.Ето го и него.
Извинявам се за качеството на снимките.......гадни както винаги