Здравейте,
имам голям проблем с ел джамовете. На десния му се прецакаха въжетата и макарите вътре и са му изкъртени алминиевите (нещо като втулки) които държат водачите за вратата, а на левия се бъгна нещо по тока (не е бушон - проверих). Като цъкна копчето за сваляне не се чува нищо и не се и опитва да се свали. Също и на него са му прецакани дръжачите на водачите за към вратата. Та мисълта ми е, някой да ми даде телефон (адрес) на сервиз, в който да ми сменят целите механизми или да ги поправят (макар и малко да се съмнявам че е възможно). За софия става въпрос.
Мерси предварително
Polo 6n 1997г. АЕЕ - ел. стъкла
- Alpi
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 6n 1997г. АЕЕ - ел. стъкла
Последна промяна от Alpi на Нед 13 юли 2014 18:07, променено общо 1 път.
Re: Polo 6n 1997г. АЕЕ - ел. стъкла
Здравей колега!
Могат да са ремонтират, продават се ремонтни комплекти както водачи, така и ролки.Цените им са около 10-15 лв.На мен ми се наложи за едни месец да сменя пъро водачите и след три седмици и ролките като имаш впредвид, че за осем години не ми се беше налагало.
За съжаление не мога да ти помогна с майстор за София,а само с информация че подлегат на смяна и не е необходимо да сменяш целия стъклоповдигач.
Могат да са ремонтират, продават се ремонтни комплекти както водачи, така и ролки.Цените им са около 10-15 лв.На мен ми се наложи за едни месец да сменя пъро водачите и след три седмици и ролките като имаш впредвид, че за осем години не ми се беше налагало.
За съжаление не мога да ти помогна с майстор за София,а само с информация че подлегат на смяна и не е необходимо да сменяш целия стъклоповдигач.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”