Golf MK2 1.8 1986г. -предни амортисьори газови или маслени
Golf MK2 1.8 1986г. -предни амортисьори газови или маслени
Искам да попитам какви са разликите и кои са по добри в смисъл издръжливост и да подчертая че съм с спортни пружини отпред благодаря 

Последна промяна от Mishoka1 на Нед 13 юли 2014 22:44, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
Re: Голф 2 предни амортисьори газови или маслени
От това което съм чел:
Газови - по-твърда возия, по-голяма стабилност от маслените, по-бавно с "чупят" от маслените.
Маслени - по-меко возят, следователно и стабилността не е същата като при газовите, по-бързо се "чупят" по нашите пътища особено.
Мисля че за спортни пружини газов е по-подходящ, все пак предполагам спортните пружини си ги взел за някаква по-добра стабилност, следователно амортисьорите ще спомогнат за това.
Макар че лично бих избрал маслени, заради евентуалната по-мека возия
Газови - по-твърда возия, по-голяма стабилност от маслените, по-бавно с "чупят" от маслените.
Маслени - по-меко возят, следователно и стабилността не е същата като при газовите, по-бързо се "чупят" по нашите пътища особено.
Мисля че за спортни пружини газов е по-подходящ, все пак предполагам спортните пружини си ги взел за някаква по-добра стабилност, следователно амортисьорите ще спомогнат за това.
Макар че лично бих избрал маслени, заради евентуалната по-мека возия
Re: Голф 2 предни амортисьори газови или маслени
Ами и аз съм се насочил към газовите но ще изчакам още някое друго мнение благодаря все пак за подробния отговор 

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”