stilian90 написа:Ми не искам да раздувам много, ако някои има някакви въпроси да пише на лично
Не искаш да издаваш много , а правиш тема , така с какво ще си полезен на другите нали за това е този форум , то ако е само да гледаме снимки гоогле е пълно
Кажи честно,тва за някъв топ сикрет тунинг проект ли го смяташ,че чак инфо не даваш ? Този сетъп беше актуален преди 5 години,както и мощността от порядъка на 270-280 к.с при ТДИ-тата. Дай покажи графика на мощността,някви замервания на 400м или 1км да видим кво може тая кола и тогава ще ти кажа мнение. С 5 снимки на колата и с още толкова на тунинга й кво очакваш? Да ахнем ли?
Знам че този сетъп е известен, ма като знаеш толкова много ще знаеш и че е известен при ASZ и ARL моторите а не AJM понеже всички викат че AJM е най слабия П.Д мотор, пък тази кола не съм я направил за драг а за всекидневна и за 1 месец има 6000км. А и турбината ми е надута само на 2 бара
Тема за хвалене на играчките, но и криене кое какво е - Колкото до бора-та - готина е (то коя кола 270кс не е готина ) На Калояново ти ли се пуска или бъркам Бори-те