G60 написа: ти откаде знаеш за кви километри ми е изчислена колата е брато тва е корадо 1,8 компресорен мотор с чип 172 коня и ще ми говориш за изчисления алоооооо с тая кола сам вдигал 250 е брат
Пичага а само да питам какъв е тоя чип. Сигурен ли си чене е от него. Земи го свали и пак пробвай как ще е ситуацията. Не че нещо ама където и да погледнеш на чип при G60 му дават от 25 до 30 коня повишение. При теб са 12 (ако не се бъркам) Нали серийната мощност беше 160 коня ? И да не е някой от ВЪНШНИТЕ чипове които нищо друго не правят освен да ти имитират
студен мотор
По принцип има правило което гласи че ако слагаш чип то ще използваш увеличената мощност на моменти а не на дълго при максимално натоварване. Чудя се ако това чипче пръска на високите обороти доста бензинец а компресора при това натоварване изнемогва и недоставя достатъчно въздух , дали нема да почне наистина да грее повечко от богатата смес?
Това са ми само предположения. И пак питам ...знаеш ли какъв е чипа, а не питам от къде е. Щото често като питаш какъв е ...отговора е "Оригинален на VW от Италия"
Успех и дано оправиш колицата
п.с. аз също се присъединявам към хората които те съветват да намалиш скоростта....не заради теб самия....заради нас!