Няма връзка с Кобра (автостъкла)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Няма връзка с Кобра (автостъкла)

Мнениеот groznika » Сря 16 юли 2014 17:23

А бе вие нищо ли не разбирате?!? Човека не го бригат градушките и опашките. Той си иска разговор по телефона. Ще помоля колегата Визор да иде до Кобра, да се понареди на опашка и да запише час за записване на час по телефона на колегата. Аре!

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Сря 16 юли 2014 17:37

В цяла София, само Кобра ли сменят стъкла? :eek На това се вика монополизъм, кеф ти работиш, кеф ти не работиш, и в двата случая, пак при теб ще дойдат!
Колега, не виждам смисъл да им се молиш, като не вдигат телефона, пожелаваш им "лек ден" и тежки пари и си търсиш чаирето. Едва ли няма други магазини в София, а що пък не и в Перник. Пък ако трябва и 2-ра ръка прозорец купи, намери кой да ти го смени и готово, но да се молиш да ти вземат парите, това го има само в България, когато са се нахранили обилно, и после трябва да ги чакаш да си бутнат двата пръста в устата, да повърнат и тогава да им дойде кефа да ядат и да ти сменят прозореца!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 16 юли 2014 17:45

groznika написа:А бе вие нищо ли не разбирате?!? Човека не го бригат градушките и опашките. Той си иска разговор по телефона. Ще помоля колегата Визор да иде до Кобра, да се понареди на опашка и да запише час за записване на час по телефона на колегата. Аре!

Много сте отворени двамата с Визора ... :thumb_down
Не виждам нищо лошо в която и да е фирма да се работи нормално даже и при голямо натоварване и това включва и някой да вдига телефоните. И не виждам нищо нормално да идеш там и да чакаш, без да знаеш кога и какво ще се случи и ДАЛИ изобщо. Ако аз имах нужда, бих потърсил услугите на друга фирма, където има организация или по-малко натоварване.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 16 юли 2014 17:53

Еми хубаво ама няма да се оплакваш, че не ти вдигат телефона, защото са натоварени. Просто се обадаш на друго място и хората не печелят от теб пари и готово. Що трябва да ореваваш орталъка?

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 16 юли 2014 17:54

В столицата има няколко основни вносители на авто стъкла и повярвай ми навсякъде е същата лудница. Опашки с часове, записваници за след 2-3 седмици. Все пак всичкото кеч се изсипа в София и в момента работа по щети от градушката има за целия китайски народ. Даже и по моргите станаха дефицитни стъклата.
Разбира се винаги можеш да си викнеш оригиналдЪ от официалния вносител на марката и да се изкихаш със скромна сума, често надвишаваща стойността на стария ти автомобил :mhihi

Мършав, какво виждаш ти е в сферата на научната фантастика. Иди в магазина и виж реалността. Иначе за още по отворени като теб можеш и в порше да си смениш джама. Успех! ;)

Иначе е лесно, когато човек осъзнае, че света не се върти около него. Ситуацията с градушката е форсмажорна. Не са ви виновни нито Кобра, нито HAARP, нито Бог, нито американците, нито Бойко Борисов. Всички се съобразяваме със ситуацията. Място за нацупени муцки и тропане с крачета по форумите няма. Спрете да се държите като вкиснати кифли в цикъл и света изведнъж ще стане поне малко по-добър :)

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 16 юли 2014 18:17

Не е нормално да претендираш ,че си някой на пазара и да няма кой да ти вдига телефона

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 16 юли 2014 20:42

Да ви светна. Миналата седдмица отивам в сряда на Арена запад, чакам малко и се записвам номер 433.... тръгвам си в петък отивам чакам 5 часа и влизам. Поръчвам преден джам и си тръгвам. Имам час за събота за самата смяна. Това е реда.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 17 юли 2014 10:24

Pichaga написа:Да ви светна. Миналата седдмица отивам в сряда на Арена запад, чакам малко и се записвам номер 433.... тръгвам си в петък отивам чакам 5 часа и влизам. Поръчвам преден джам и си тръгвам. Имам час за събота за самата смяна. Това е реда.

Искаше ми се да се появя там в определения ден и час за самата смяна, а всичко друго да свърша по телефона. Публикуваните в сайтовете телефони не работят. Те обаче си комуникират по някакъв начин. Значи имат и други телефони, чрез кито работят. Та мисълта ми беше, ако някой като Пичагата е ходил на място и да е научил някой такъв телефон да го даде за да си свърша работа. Но явно няма.
До колкото съм събрал информация весички стъкларски фирми са се обединили и работят здраво. А и стъкла нямат. Ще се чака.

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Чет 17 юли 2014 10:26

Има ли автостъклари във форума?

Ако някой знае да дава телефони.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Чет 17 юли 2014 10:28

Е на предишната страница най от долу е писал един колега :th_up

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 17 юли 2014 10:31

myrshavija написа:
groznika написа:А бе вие нищо ли не разбирате?!? Човека не го бригат градушките и опашките. Той си иска разговор по телефона. Ще помоля колегата Визор да иде до Кобра, да се понареди на опашка и да запише час за записване на час по телефона на колегата. Аре!

Не виждам нищо лошо в която и да е фирма да се работи нормално даже и при голямо натоварване и това включва и някой да вдига телефоните. И не виждам нищо нормално да идеш там и да чакаш, без да знаеш кога и какво ще се случи и ДАЛИ изобщо. Ако аз имах нужда, бих потърсил услугите на друга фирма, където има организация или по-малко натоварване.
ехаа, аз догодина по годишно ще спра да си вдигам телефона и да подавам ДДС-та... отправям се към големия бизнес :mhihi

iwajlo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iwajlo » Чет 17 юли 2014 11:05

Аз ходих в Кобра, имаше 2 опашки от по 10-тина човека, едната на хора които чакаха за колите си да станат готови, а другата за записване за час за смяна.
Записах се за следващата седмица долу горе е за след 10 дена след записването. Надявам се да успея поне тогава. В Мустанг ми казаха че чакат доставка след няколко дена на стъкла за европейски коли и тогава да дойда.
В сервиза бяха 2 женици които постоянно приемаха записвания или плащания на готовите коли предполагам за това няма как да обслужват и телефона.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 17 юли 2014 11:17

batmilko написа:
myrshavija написа:

ехаа, аз догодина по годишно ще спра да си вдигам телефона и да подавам ДДС-та... отправям се към големия бизнес :mhihi
Край с кафетата :mhihi Спирам да ти регистрирам щетите :mhihi И няма да ти вдигам :mhihi

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Чет 17 юли 2014 15:42

Вчера се видях със един познат който бачка в Кобра Русе и каза че са командировали негови колеги от доста градове в София понеже не можели да насмогват. Та сетете се защо не си вдигат телефона.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 17 юли 2014 17:56

Кой каквото и да ми говори Кобра, не е квартално гаражче а сериозна фирма, и за мен не е нормално "сериозна" фирма да не си вдига телефоните!!! Какво значи имали много работа, е то по тази логика дайте всяка една фирма като има много и да спре всякакви контакти с клиентите, в случая около градушката, значи трябва всякакви застрахователни посредници, компании, сервизи и т.н. да спрат да вдигат телефоните ли, айде стига, за мен това е крайно несериозно отношение към клиентите! За мен един отказ по телефона да ми сменят стъклото, отколкото да не го вдигнат изобщо, е много по уважително отношение към евентуален клиент!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”