От 4-ри дена чакам да завали да видя резултата , е най-накрая стана. Аз лично съм доволен, превид факта, че боята е на 24 години. Колата не е ходила на мивка от 4 дена, а всички знаем колко прах се събира дори и за един ден особено пък на черна кола както си личи. Тъй като препаратите ми бяха подарък, бидейки мостри и бонус към списание - минах с отделните такива таблото, почистих стъклата отвътре, освежи се тапицерията и полирах стъклата отвън, боята също и скоро ще си поръчам цели опаковки май от Англия. Поздрави
Привет, няма проблем - само да видя дали и кога ще пристигне ваксата
От две седмици вече има втора кола в семейството - нов внос А3 8L 1997 1.8 AGN и вече имам възможност да си продължа с простотиите къ' си му е реда
За моята има нещо ново и това е дълго търсения Borbet A 16" 7.5J ЕТ30 (вече ЕТ25) предни и 9J ЕТ15 задни Аз си мислех, че ще имам проблем със задницата, обаче то пък се оказа, че имам малък проблем със спирачнити апарати и предните джанти - много близко бяха и се чуваше триене. Та след първите 20 метра се наложи фланците ми да влязат в употреба:
Вече с 5мм-вите фланци на предния мост, тоест ЕТ25 на 7.5J и вече няма проблем:
Ето и няколко снимки на колата с новите чипици - ясно е, че не ставам за фотограф
Поздрави и скоро ще кача по-качествени снимки на измита кола
Добре е А тъмна ли ще остане средата,че така нещо не изпъкват характерните черти на Борбет А и изглеждат по-малки Тия джанти са ми познати от някъде...
Bai Sando написа:Добре е А тъмна ли ще остане средата,че така нещо не изпъкват характерните черти на Борбет А и изглеждат по-малки Тия джанти са ми познати от някъде...
И на мен са ми много познати от някъде и май се сещам от къде.Много добре му седят на Пасата
Привет, да това са старите джанти на колегата Станислав и не мисля да им сменям цвета на този етап. Сега много се замислям за койлове, за да бъде по-безпроблемно придвижването и ще видя какво ще измисля, че в големи хлътвания пак ми се връща тика от стърженето на гумите в ръба на калника от ATS-а . И една снимка на тлъстия задник
Последна промяна от nokiangage на Пет 22 авг 2014 20:14, променено общо 1 път.