Честита градушка в София
- Dragoslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Честита градушка в София
Привет, решението за "дизайна на градушката" е събор от няколко човека и купуване на следния уред - Dent Lifter - от Китай е най-евтино, но транспорта е бавничък...Ще Ви уведомя дали върши работа като го получа и пробвам. Не мисля че "кило кит" ще по-добре в случая:)))Успехи!
И аз мисля да се насоча към поправи си сам (може да ми пратят инструмент от САЩ), защото сега ще е някаква лудница по фирмите занимаващи се с PDR и предполагам ще се претупва работата.
Пораженията при мен не са много фрапантни (голф 2) и искам просто да намаля 2-3 средно големи хлътвания по ламарината, останалите са малки и не се забелязват много.
Идеята с кит, боядисване и т.н. не е лоша стига да се прави наистина от професионалист а не пишман майстор, бих поверил колата на Чип Фус ама...
Пораженията при мен не са много фрапантни (голф 2) и искам просто да намаля 2-3 средно големи хлътвания по ламарината, останалите са малки и не се забелязват много.
Идеята с кит, боядисване и т.н. не е лоша стига да се прави наистина от професионалист а не пишман майстор, бих поверил колата на Чип Фус ама...

- otvorkoto
- Автомобил:
- Двигател:
Счупено предно стъкло + всички ламарини без двете ляви врати.
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.aliexpress.com/item/Dent-Lifter-Glue-Puller-PDR-Tools-Paintless-Dent-Repair-Hail-Removal/1608633701.html#feedback
в отзивите хората са доволни...
На предната страница има видео-мисля това е уреда.
Само трябва да провериме с какво лепило го окомплектоват.Ако е специално-трябва да поискаме поне петорна доза
,не съм броил дупките още
,но са много.
в отзивите хората са доволни...
На предната страница има видео-мисля това е уреда.
Само трябва да провериме с какво лепило го окомплектоват.Ако е специално-трябва да поискаме поне петорна доза

А някой да е попадал на подобно чудо в европейски магазин? Ако намерите линкове ще се радвам да постнете.
Аз в Щатите откривам подобни джаджи на цени от 33 до 169 долара, но ако ми го прати брат ми по пощата ще излезе поне още 40-60 долара отгоре.
У нас няма ли фирма, която да внася такива китове?
Подозирам, че климатичните промени занапред ще докарват още градушки и трябва да свикнем с мисълта, че ламарините няма да са гладки. Освен крик и резервна гума вече нося и черги.
Скоро и такъв кит ще нося в колата.
Аз в Щатите откривам подобни джаджи на цени от 33 до 169 долара, но ако ми го прати брат ми по пощата ще излезе поне още 40-60 долара отгоре.
У нас няма ли фирма, която да внася такива китове?
Подозирам, че климатичните промени занапред ще докарват още градушки и трябва да свикнем с мисълта, че ламарините няма да са гладки. Освен крик и резервна гума вече нося и черги.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
който е с комби и релинги е 1 крачка напред с подготовката. трябват му релси стърчащп поне 10 см извън габарита и мрежа. Разпъва я над покрива много добре опъната и добавка
Последна промяна от kris11 на Пет 18 юли 2014 9:17, променено общо 1 път.
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Колеги, ето как се оправят вдлъбнатини от градушка. Е, поне по капаците, тавана и вратите са друга бира.

-
- Автомобил:
- Двигател:
градушка

-
- Автомобил:
- Двигател:
Поради засиленото търсене при стъкларите е ужас липсват вече за част от колите всякакви стъкла и става с поръчка от други градове.Наблюдава се и тенденция да се ходи по други градове за всякакви услуги.Там има наличност и цените на услугите като цяло са по ниски.Един приятел каза че,в мото пфое записвали часове за тенекиджийно за януари догодина.Предполагам че и по другите сервизи ще е така.
някой има ли представа какво е сега положението с опашките пред центровете на ДЗИ ? още ли се чака над 1 час ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера бях в ДЗИ - Орландовци. Отне ми общо 2 часа с пътя до там от центъра (около 10-15 минути в едната посока). В 14 часа излязох от работа и в 16 часа се върнах в офиса.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Миналия петък (11 юли) аз пък минах през Аремеец на Жолио Кюри.
За един час отидох до там от центъра, заведох щета, минах оглед и се върнах. Друг път се е случвало и повече да се бавя, когато не е имало градушка.
За един час отидох до там от центъра, заведох щета, минах оглед и се върнах. Друг път се е случвало и повече да се бавя, когато не е имало градушка.
Някой записал ли се е на оглед във фирмата зад хотел "Плиска", която се занимава с оправяне на проблеми от градушка? Защото аз се записах и уж тази седмица да стане поне да видят какво е, що е, но няма пристигнал гълъб с известие. :) То ако само за оглед чакам с месеци какво остава за евентуален ремонт, който при мен едва ли ще надхвърли 4-5 часа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
То не че има значение дали още повече ше ни се изпочупят колите... ама поне хората с оцелели такива да го имат това предвид:
http://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Jul2014/2110198961.jpg
http://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x360/Jul2014/2110198961.jpg
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”