.
. Колеги , кажете какви гумите да търся,че да оправя проблема с опирането?? Благодаря предварително.

Също така съжалявам,че не качвам нови снимки на колата,но времето е доста кофти и всико зависи от него.

.
.  

Не мисля че има нужда от широк нож, за генерацията си е индивидуално, и аз се двоумя от доста време, но мисля че ще ме дразни както съм без климатик шума от вятъра и колата ми да стане по шумна и не знам как ще се пътува с нея
 Не мисля че има нужда от широк нож, за генерацията си е индивидуално, и аз се двоумя от доста време, но мисля че ще ме дразни както съм без климатик шума от вятъра и колата ми да стане по шумна и не знам как ще се пътува с нея   За стъклата няма да е зле да се затъмнят
 За стъклата няма да е зле да се затъмнят  

А тази снимка е направена с Iphone 5 и реално не е с никак лошо качество , но съм я смалил,изрязал и има доста ефекти ,за да не си личи колко е мръсен гуфи хаха..
 А тази снимка е направена с Iphone 5 и реално не е с никак лошо качество , но съм я смалил,изрязал и има доста ефекти ,за да не си личи колко е мръсен гуфи хаха..   

n1ky написа:Здравейте колеги, днес боядисах веждита , лайсните и стана мнооого добре.За жалост нямам снимки .. Между другото мисля да продавам джантите или да ги бартеросам за 15ки.Ако някой има интерес да пише ЛС.

ЦЕНАТА Е 2500 ЛЕВА КАТО Е ВЪЗМОЖЕН КОМЕНТАР НА МЯСТО!! АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕС ПИШЕТЕ ЛС!! КОЛАТА СЕ ПРОДАВА ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД , ПОСЛЕ СЛИЗА ОТ ПРОДАЖБА!!
  ЦЕНАТА Е 2500 ЛЕВА КАТО Е ВЪЗМОЖЕН КОМЕНТАР НА МЯСТО!! АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕС ПИШЕТЕ ЛС!! КОЛАТА СЕ ПРОДАВА ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД , ПОСЛЕ СЛИЗА ОТ ПРОДАЖБА!!  

КОЛАТА СЕ ПРОДАВА ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД , ПОСЛЕ СЛИЗА ОТ ПРОДАЖБА!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта