Как се взима безплатен парцел, за да си построиш къща?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Re: Как се взима безплатен парцел, за да си построиш къща?

Мнениеот calm » Вто 22 юли 2014 21:59

stefan4o написа:Да бе, ще се нагласят нещата:
http://news.ibox.bg/news/id_1806652457
ама в тяхна полза :mhihi Започва да ми стяга каскетът да бъда дискриминиран в държава, на която плащам данъци, такси, осигуровки и т.н. :thumb_down

ЯЯЯ, ква готина статия! Дали не хванахме Господ за шлифера?!
Стъпка 1: "Онези от тях, които се регистрират като социално слаби, могат да получат отстъпеното право на строеж и на преференциални цени."
Стъпка 2: "...да закупят отстъпено право на строеж, без търг на преференциалната цена от 158 лева за квадратен метър."
:scare3 Земята е долу- горе бонус :bowdown Евалата правим на дръжавата. Само ток и вода нямало прокарани, ма нищо ние ще си занесеме. Е те така се живее 100г.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 22 юли 2014 22:01

Пиши ме и мен.
Мене ме хвана много яд на следния лаф

"Ми аз как да спра да строя като тука всички започнаха да си строят и те..."

И аз да не остана по-назаде и аз така :D Пишете ме и мене в жалбата и аз за едни 600 квадрата нейде из селата на Витоша се моля

Потребителски аватар
BeFree
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BeFree » Вто 22 юли 2014 22:18

И аз да се запиша за строежа. Даже ако искате може една махала да си застроим - VW махала. И само с подходящи автомобили ще се влиза там :D И един сервиз "на центъра"... Изобщо, "предвиждам такъв живот, че само си викам Дано" :D

Съвсем сериозно, идеята на Влад си струва да се опита!

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Вто 22 юли 2014 22:33

Няма ли да е по- по- най, да вземем да спретнем един катун "нейде из селата на Витоша" и като дойдат багерите, тогава да ревнем с пълно гърло? БХК, ЕКПЧ, БЧК, НТВ, БТВ, НЛО ще викнем, Катя от "Ритон" също можем да поканим да удари една. На Веско Маринов само ще му обещаем микрофон,сухи кърпи и няколко букета, и е с нас. Ще съберем народ та да ни чуят.
И да вземем да им обадим някой член от някой закон, който да им забранява да ни местят от ареала на местообитанието ни, понеже няма да сме щастливи и това би ни нанесло непоправими психологически травми, щото знае ли човек- Кремиковци е голям район, много паплач може да побере.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Вто 22 юли 2014 23:09

циганите фалират цялата държава
- не плащат данъци
- не са здравно осигурени но ползват спешен кабинет ,то пак е пари .
- 99% от кражбите в БГ са техни
- изсичат горите
- проституция
- болести и зарази
- ползват ток и вода които се пишат като загуби на редовния клиент
- определят коя партия да влезе в парламента

само това е от тях !!! В другите държави такова нещо не може да се получи , партиите си ги развъждат
да ги избират .

anatoli_velikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anatoli_velikov » Вто 22 юли 2014 23:12

Пишете ме и мен в списъка с нуждаещи!
Нещата отиват към отказване, айде за мен вече е късно, но ще опитам детето да го изкарам от тук каквото и да ми струва.

L_Atanasov
Автомобил: VW Bora Variant
Двигател: AZD 2001

Мнениеот L_Atanasov » Сря 23 юли 2014 5:51

Язе си имам жилище, ама още едно нема да ми е излишно! Пишете ме и мен! :) Колегите от Перник да донесат КЮМЮР да се очерним малко и отиваме да се оплачем в ДИСКУРМИНАЦИЯТА! :death :death :death :death

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Сря 23 юли 2014 6:06

пишете ме и мен

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Сря 23 юли 2014 6:36

аз не видях един циганин да каже предложете ми парцел /къща която за закупя!
само дайте ни; осигурете ни; искаме ; нямаме ; трябва да ни дадете

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Сря 23 юли 2014 7:33

Сега е лесно да се говори. Въпросът е като дойде момента, тези хора които няма какво да губят, тръгнат срещу нас, които сме си направили вътрешна и външна изолация, ПВЦ дограма кьомерлинг и прочие глезотии. Как мислите ще се почувстваме, когато започнат да разбиват вратата ви и няма кой да ги спре ?!

Бандит
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2.0 ABF 97

Мнениеот Бандит » Сря 23 юли 2014 7:56

Колеги наречете ме расист,пацифист,радист и т.н ,но не мога да разбера едно нещо ,защо трябва да се съобразяваме с ЕС,СССР,ОПАК и други там съкращения по националните си въпроси да не сме сакати че и без тях да не се оправим. БХК отдавна са антидържавна организация и подлоги на чужди интереси ,мотото им е "циганин крал ,българин васал". С каквото мога ще помогна колеги имам жилище ,но както каза един колега преди мен второ няма да е излишно :Mr Green Fun .

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Сря 23 юли 2014 8:13

Идеята е интересна и аз бих се включил :)

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 23 юли 2014 8:27

Бандит написа:...

Не е проблема в ЕС,СССР,ОПАК и тн. Не е и в БХК. Проблема е там, че политическия елит допуска всичко това да се случва защото прираст на населението има само в тези малцинствени групи, неграмотни са и са лесни за управление и манипулация. Средната класа (ако въобще можем да претендираме, че има такава) отдавна е загубила доверие в политиците, не гласува на избори и в крайна сметка реалните избиратели се явяват намаляващите пенсионери, турските малцинства и циганите. И каква излиза сметката? Мумиите и турчолята са запазена марка на БСП и ДПС и всеки друг, който пожелае да развива политическа кариера в България трябва да нарами скарата и кебапчетата и да иде да прави евала на циганите.
В тези условия виреят и анти български организации като БХК.

Евала на този кмет в Стара Загора! За жалост ще го стъпчат и ще го наведат да кротува. Избори идат...

Последна промяна от groznika на Сря 23 юли 2014 8:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 23 юли 2014 8:33

kossel написа:Сега е лесно да се говори. Въпросът е като дойде момента, тези хора които няма какво да губят, тръгнат срещу нас, които сме си направили вътрешна и външна изолация, ПВЦ дограма кьомерлинг и прочие глезотии. Как мислите ще се почувстваме, когато започнат да разбиват вратата ви и няма кой да ги спре ?!

Кой ще ги спре? Имам необходимите за целта инструменти бухалки ( не говоря за тези от гимнастиката),ножове (в стил Дънди Крокодила), а комшиите с удоволствие биха си продухали ловните карабини. Да заповядат чакаме ги със червеният килим.
Тези паразити трябва да им се обяснят някои работи. На мене кой ми е дал ей така. Aко им предложат промо цени и т.н. предлагам колективен иск за дискриминация. Със какво един м...л е повече от мене че ще му дават преференции? По какъв начин ги е заслужил? Данъци ли плаща? Осигуровки ли си внася? Тока и водата ли си плаща? Медицинските разходи ли си плаща? Децата ли си гледа (дават ги по домовете денем безплатна детска градина)? Какво малцинство са ? Те са повече от Българите вече че и повече права от нас имат. Който ги защитава да си ги вземе при него. Ако ЕС имат нещо против нека си ги вземат там ама не им стиска нещо.

Бандит
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2.0 ABF 97

Мнениеот Бандит » Сря 23 юли 2014 8:36

Напълно си прав и съм съгласен с писаното от теб , но мисълта ми беше ,че все ни плашат с глоби,спиране на пари и т.н все едно нещо сме видяли от тях. Госпожата която беше на гости в предаването беше ........ Кмета повярвай ми ще има много поддръжници след тази случка и дано това му даде още сили да оправи нещата. Накрая ще се окаже или те или ние ,и дано не се случи най-лошото в....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”