НЯкой познава ли тази кола?Какво ще кажете на пръв поглед?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388067427140517&slink=733xg7

Мнеия за конкретна обява Пасат Б5 Пазарджик
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнеия за конкретна обява Пасат Б5 Пазарджик
Погледни снимката на двигателя, антифриза е доста под-минимума. Колко и да е запазена колата, собственика и даже на снимките не си е направил труда да долие поне ВОДА, в казанчето, колкото да я продаде. Представи си какъв мурдар я продава. Даже има стикер, авно е била форумна, грижил се е предишния собсвтвеник за колата, а сегашния явно и е зел дара и фира, и я дава на следващия да стяга пак! Пропускай пич!
dimovip написа:НЯкой познава ли тази кола?Какво ще кажете на пръв поглед?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388067427140517&slink=733xg7
Не е по темата която си пуснал за въпросния автомобил но реших да ти предложа тази:
Първо да кажа че нито познавам собствениците нито нищо просто и аз си търся пасат комби за работен но дизел и я мернах тази случайно. И да ти кажа колицата е доста добре. Всичко бачка включително и климатроника. Няма ръжда което ме учуди мнго за толкова годишна немска катафалка. Единият от амортисьорите на задната врата е разхлабен и има омасляване в задната част на мотора което ми направи впечатление. Но като цяло работи добре. Не съм я карал и не съм я оглеждал обстойно но като интериор и екстериор и давам 6 точки за годините си. Просто аз търся дизел иначе щях да имам инфо и как в укачването и т.н. Ето за този говоря:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11406087933752893&slink=735ti5
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Стига де.Познавам го момчето и пасата му
Нито е мундар,нито е някой който ще те лъже.Колата като за парите си мисля,че я бива.Най добре говори с него по телефона за подробности.От форума е иначе и редовно си лафим когато имаме сбирки в града.

anonym0us написа: Бла - Бла!
Пич, супер несериозно и неубосновано мнение.
- V.Petrow
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AHF 1999
На мен пък на пръв поглед ми изглежда запазена. Цената е много добра на фона на екстрите и особено с 18-ките !
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
ако я купиш моля те махни тея селски диоди 

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
кво е тва под сд-то?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”