Моля някой колега да направи снимка на задна врата на Поло комби 1999-2000 г от вътрешна страна ,така ,че да се вижда положението на бравата .
Имам идея да сменя задната врата на Сеат Варио 2000 г , с врата от Поло ,външните размери са еднакви,само не можах да видя/не се сетих/ да отворим и да я видя как е разположението.
Обиколил съм 5 морги и три магазина ,но не можах да намеря,с гугъл търсих и излиза всичко друго ,но не и това за което пиша.
Очаквам снимки.
Снимка на задна врата на Поло комби 1999 г
- shotik
- Автомобил: Seat Cordoba Vario 2000
- Двигател: ALM 1.6 MPI 2000
- Контакти:
Re: Снимка на задна врата на Поло комби 1999 г
Съжалявам ,нямам представа за моделите Поло ,нито за мотори ,нито за модели,само знам ,че е 1999 г производство.Ако има начин да се преправи заглавието,моля да ми пишете л.с ,аз не знам как .
Ако пък някой може да помогне със снимки ,ще съм му благодарен,ако пък се прецени ,че темета не е за тук ,я изтрийте,но не мислете,че всички потребители на форума са знаещи по всички въпроси за колите.
Ако пък някой може да помогне със снимки ,ще съм му благодарен,ако пък се прецени ,че темета не е за тук ,я изтрийте,но не мислете,че всички потребители на форума са знаещи по всички въпроси за колите.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Снимка на задна врата на Поло комби 1999 г
Абсолютно еднакви са.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”