Избор на евтин автомобил
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Re: Избор на евтин автомобил
А инжекцион ли е наисгина ?
- piter_96
Разгледах я в обявата по-обстойно и установих, че е удряна от лявата част. Левия калник е сменян, шофьорското огледало и стопа също. Може и да е направена както трябва, ама ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
За 1500 да искаш никога не удряна кола е наглост. Да е с найлоните от магазина не искаш ли?
- TUISTERa
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: AZM 2001
Няма никакъв проблем в това, че момчето иска неудряна кола ;) Проблема е в намирането и :) Ще си търси доста...
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
piter_96 написа:Разгледах я в обявата по-обстойно и установих, че е удряна от лявата част. Левия калник е сменян, шофьорското огледало и стопа също. Може и да е направена както трябва, ама ...
Гледай да не е имало челен удар. Някакви калници и фарове са нищо. Една Астра Ф що не вземеш - таман за тия пари. Може даже и климатик да има.
- piter_96
Просто коментирам обявата. Иначе Толедото ми харесва като вариант. Като дойде време да избирам наистина обстойно, ще пиша тук на какво съм се спрял, за да ми помогнете, сега май е безсмислено. Дано не се заключи темата. Благодаря на всички за мненията и предложенията. 

Здравей колега, като гледам имаме еднакви съдби, и 2-та на морето, да събират пари за първия личен кош.н
За твоите пари, се оглеждай в астра ф 1.4 или 1.6 моно, има ги с климатик, след 95-та дори, здрави са, проблема е само с ръждата, много опростени, и що годе добри за тея пари. Не предлагат лукса и комфорта на ФВ но, за тея пари, толкова.. Аз до скоро карах такава астра, но 1.7 дизел на баща ми. За 6 години само обслужване, тампони лагери и накрайници, всичко по 2 броя е сменно.
И е отнесла мноооооооого тормоз, само че си е негова. Може и корса Б да гледаш, но 3 цилиндъра не взимай! 1.4 моно, същия мотор като в астра, здрави, непретенциозни, е виж гният, но гледай да е италиянка. Моя бюджет е 3500 лв, но мисля за кредит от 1000 лв и да взема нещо малко по добро и ново.
Успех с покупката.

- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
boichev95 написа:...Не предлагат лукса и комфорта на ФВ...
Не съм особено съгласен, че ФВ (особено голф-2 за 1500лв) предлага какъвто и да е лукс или комфорт спрямо Астра Ф. За ДВГ - бих казал да избягва 1.4. Дизела не е лош вариант или бенз 1.6 - дори и да не е моно.
- piter_96
Re: Избор на първи евтин автомобил
Такаа, прибрах се от морето, парите, които имам са 2000 лв. и трябва да се вместя в тях. Постоянно следя cars-a, ама нещо го няма май все още моят автомобил, но ако вие го откриете моля пишете в темата. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
поориентирай за какво точно да се оглеждаме като зяпаме и ние.
- Vantage
- Автомобил: Golf R 2017
- Двигател: Variant 4motion
Не е VW...и не че си хваля моето, но....Деу Ланос. За около този бюджет, мисля това е най-сносния избор- сравнително модерна визя, абсолютно никаква ръжда, прилично оборудване(климатик и др.)... Здрав и прост автомобил, с изключително не натоварваща поддръжка.
- piter_96
В момента гледам тази http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=44&t=426571 оферта и размишлявам дали ми се кара комби за първа кола 

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Няма жабка, ако това ще те бърка! Другото, според мен, пазари само читавия голф, не се полъгвай за "безплатния", на практика части от него няма да можеш да ползваш!
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
И кое му е "Безплатното" на ударения голф? Той човека си го е вкарал и него в цената. На този дръгел, повече от 2 бона не може да се иска, колкото и да е запазен. Да не се сърди колегата, който продава колата, ама цената е близо 3 бона. От ударена кола, освен вторични суровини, друго не става. Обява примамка според мен.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”