Потребители и професиите им
Не се отчаиваи колега не си сам и аз съм техник в кабелна телевизия но определено доста по малка от тази в която работиш ти моята се казва ТВС и се излъчва само в 6 града така че ти си по добреivoturboto написа:Абе хора аз ли съм най зле,като ви гледам с тези сладки професии,но трябва да има и такива като мен.Аз съм техник в "Евроком-Кабел"и се грижа в неделя да си гледате Формула 1и други предавания след 24ч.

- ivoturboto
- Автомобил:
- Двигател:
Eee супер мислех че съм единствен ,ако идваш на сбирките се обади ще се радвам да се запознаем! DrunkG60 написа:Не се отчаиваи колега не си сам и аз съм техник в кабелна телевизия но определено доста по малка от тази в която работиш ти моята се казва ТВС и се излъчва само в 6 града така че ти си по добреivoturboto написа:Абе хора аз ли съм най зле,като ви гледам с тези сладки професии,но трябва да има и такива като мен.Аз съм техник в "Евроком-Кабел"и се грижа в неделя да си гледате Формула 1и други предавания след 24ч.![]()
![]()
O.K. непремено ще се видимivoturboto написа:Eee супер мислех че съм единствен ,ако идваш на сбирките се обади ще се радвам да се запознаем! DrunkG60 написа:Не се отчаиваи колега не си сам и аз съм техник в кабелна телевизия но определено доста по малка от тази в която работиш ти моята се казва ТВС и се излъчва само в 6 града така че ти си по добреivoturboto написа:Абе хора аз ли съм най зле,като ви гледам с тези сладки професии,но трябва да има и такива като мен.Аз съм техник в "Евроком-Кабел"и се грижа в неделя да си гледате Формула 1и други предавания след 24ч.![]()
![]()

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
G60 написа:O.K. непремено ще се видимivoturboto написа:Eee супер мислех че съм единствен ,ако идваш на сбирките се обади ще се радвам да се запознаем! DrunkG60 написа:Не се отчаиваи колега не си сам и аз съм техник в кабелна телевизия но определено доста по малка от тази в която работиш ти моята се казва ТВС и се излъчва само в 6 града така че ти си по добреivoturboto написа:Абе хора аз ли съм най зле,като ви гледам с тези сладки професии,но трябва да има и такива като мен.Аз съм техник в "Евроком-Кабел"и се грижа в неделя да си гледате Формула 1и други предавания след 24ч.![]()
![]()
Аз дълго време бях проектант в една кабелна ТВ, но май не съм уцелил точната работа... Вас като ви гледам с тия Г60-тки май не ви е зле!

Edit:
Oт ноември 2008 съм управител на фирма (засега малка) за уеб дизайн: Уеб Старт ООД
http://www.webstart.bg
Последна промяна от Vlad777 на Сря 10 дек 2008 0:29, променено общо 1 път.
:)))
Ами аз съм таксиметров шофиор
ако се напиете някоя вечер и искате да ви кара ваш човек
викайте ме хихихи
.

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
IT
Експерт информационни технологии-официално, а иначе системен администрато
и аз съм от компютърджиите
Сървъри и мрежи прайм сякъкви, особено ако има пари 

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя милост учи Компютърни системи и технологии в НБУ 2 курс. В свободното ми време един 4 процесорен Compaq Proliant 6500 ми взима душицата. В останалото ми свободно време едно момиче ми взима душицата ...... АБЕ ЗАЩО ЖИВЕЕМ КАТО СМЕ В БЕЗТЕГЛОВНОСТ ???? ИМА ЛИ СМИСЪЛ КАТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ???? КОЕ Е ПЪРВО КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО
Screwy Screwy