Средностатистически В4 Вариант

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Re: Средностатистически В4 Вариант

Мнениеот Pet_rov » Сря 04 юни 2014 5:45

Не дават. Всички мои приятели и познати, които са си купували коли втора ръка, получават само 1 ключ. И също като теб, колега, се чудеха, че аз имам 2.
Щом колегата Знайнайнай казва, че е хайлайн, няма да споря. Отзад пише само Passat, без никакви други букви.

Потребителски аватар
Pet_rov

Мнениеот Pet_rov » Сря 18 юни 2014 12:50

Здравейте отново. Днес ходих при автобояджия. Както бях писал, предстои ми да оправям заден десен калник - от недоглеждане бях преборил една кофа за боклук, пък и ръжда натиска веждата му. Също така ми предстои да оправя и предния ляв калник, който е сменян. Едни хлапета го бяха натиснали, докато се боричкат. Опитах да извадя натиснатото, но успях само на 50 %. Пък и гледам, ръждичка и там се появила, защото не е бил подготвен както трябва преди боядисването. Човекът ми обяви цена между 140-150 лв за двата детайла - труд и материали. Ще направя снимки преди и след интервенцията и ще ги кача.

Потребителски аватар
Pet_rov

Мнениеот Pet_rov » Пет 01 авг 2014 14:48

За съжаление, както си е редно, прецака ми се фотоапарата и не можах да направя снимки преди. Имам обаче възможност да направя снимки след боядисването. Събота или неделя ще снимам и ще ги кача.

Потребителски аватар
Johnsword
Автомобил: Passat B3
Двигател: 1.8 RP1991

Мнениеот Johnsword » Пет 01 авг 2014 19:45

Очаквам ги :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”