Най-накрая да видя малко боя по тоя Голф. На снимките цвета не се вижда точно същия, но на живо е много по наситено. Общо взето от всички цветове които си избрах, май уцелих точния. Продължаваме с бояджалъците отвътре, скоро и отвън
На снимките цвета е много блед, няма почти нищо общо с реалния.. На живо цвета е много по наситен и малко по тъмен от на снимките. Като го видях и стоях и го гледах 20 минути без да мръднa.
Колкото и да бързам да съм готов за УЗАНА, разбира се моя шибан късмет никога не ми изневерява.. За добре дошъл, влизам в халето и гледам от дъжда протекло върху капака и са станали чудни ефекти по него .. Следваше жулене на водна да падне лака и да се заличат ш*баните точки...
Баба Гуси е ожулена цялата на 800 водна и след това дясната страница на 1200. Утре продължаваме с таван, капаци и лява страница, а след това и дълго чакания момент - Боядисването!! До края на седмицата дано да е боядисан!
G&G написа:Като стане готов го разкарай малко и из нашия квартал да го видим :D :D
Кой е "нашия квартал" да се ориентирам малко хаха
Bai Sando написа:И аз искам такъв цвят
Ако дойдеш на Узана живот и здраве, ще го видиш на живо