Отмъкнаха джантите......
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
NovobranecGT написа:neon написа:Ако се прибираш вкъщи и на вратата на входа засечете некой да излиза с две от твоите джанти в ръце какво ще направите?
Веднага му засилвам главата в най-близката стена
Ще го попитам колко пари ги дава и ако е оферта ще го питам дали аджеба може да си ги позволи държейки тежък предмет или грозна пръчка в ръката си

Но слава богу след 15 разбивания на мазето и 12 на тавана не държа нищо ценно там ... само 2 разпрани гуми ...да ги влачат ама да им тежат и да осъзнаят, че ми е гадно, че пак трябва да си поправя вратата и да им е гадно повече от колкото на мен !
За такива БОЙ с тежки,криви и остри предмети !
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Хич не е било на сляпо според мен, най-вероятно знаят за колата ти, виждали са я ,като нищо да са следили момента със смяната на джантите (летните със зимните), няма да се учудя да е някой от квартала,който познава колата ти, единствения проблем е бил - кое е твоето мазе с джантите, ама и това бързо са окрили.
Виж дали блока ти не попада случайно в обсега на някоя камера от близките сгради, РПУ-та, военни окръжия, супермаркети и т.н
Както каза колегата по-горе очаквай включване отново 2 джанти работа не вършат, като разберат кои струват повече ще се върнат за тях(дано не съм прав ама тогава може да им се случи случка)
Виж дали блока ти не попада случайно в обсега на някоя камера от близките сгради, РПУ-та, военни окръжия, супермаркети и т.н
Както каза колегата по-горе очаквай включване отново 2 джанти работа не вършат, като разберат кои струват повече ще се върнат за тях(дано не съм прав ама тогава може да им се случи случка)
:))
Това с взлома е нормално!
Не забравяй, че живееме в България!!!
Като държиш скъпи работи в мазето защо не си си сложил аларма?
Не забравяй, че живееме в България!!!
Като държиш скъпи работи в мазето защо не си си сложил аларма?
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:neon написа:Ако се прибираш вкъщи и на вратата на входа засечете некой да излиза с две от твоите джанти в ръце какво ще направите?
Веднага му засилвам главата в най-близката стена
Аз бих го/ги затворил в мазето да ги видя колко ще изкарат с каквото има за ядене/пиене после ще ги копам в градинката до нас

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
neon написа::? И аз съм се сетил че може да се върнат за другите! Доста трябва да пиша какво направих днес и вчера вечерта, но то си е"след дъжд- качулка'! Надявам се да попадна на джантите, пък било и "случайно"! Също така се надявам, ако аз не успея, някой от Вас да попадне. А след това да ми звънне!!
Не дай си боже да ги видя по някоя гумажийница в Смолян

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”