Първо хиляди благодарности към човека който помогна да оправя малка част от забележките на голфа.
А след това да преминем и към съществената част.С братовчед ми който от доста време се занимава с кърпене и боядисване,на скоро се сдоби с ново телоподаващо решихме да го изпробваме на голфа и да оправим маската под бронята която беше по загнила.
Захванахме се ний двамцата по роднински изчистихме ръждата до здраво,изрязахме парчета,наместихме ги и ги заварихме.Има тук там по някоя забележка но нищо фатално от самолет не се забелязва.Само хора като вас биха го забелязали.
 Китосахме цялата работа и пръснахме един бърз спрей,който се надявам да не се задържи много дълго.
 Китосахме цялата работа и пръснахме един бърз спрей,който се надявам да не се задържи много дълго.

За сега толкова,замислям закупуването на боя,но за сега съм се спрял на нещо напълно обикновено както е в момента,може би нещо от сорта на Автоемайллак.Не мисля да се хвърлям на искрящи червени нюанси,перли,металици и т.н.Благодаря на тези който четат,а на тези които не четат отново благодаря.