По-добра динамика голф 2 кой мотор по-добър избор ?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: По-добра динамика голф 2 кой мотор по-добър избор ?
А с какви електроники са в vortex-а, че да изкарат толкова коне? Ако си мислиш, че толкова лесно с еправят тея 160-170 коня жестоко се лъжеш
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Vizor написа:А с какви електроники са в vortex-а, че да изкарат толкова коне? Ако си мислиш, че толкова лесно с еправят тея 160-170 коня жестоко се лъжеш
Знам че не се правят , а и на мене ми стигат 140 к.с като цяло при 9А и Кр нали е механика работата когато аз четох с никаква електроника тая която си идва с 9А-то ЕКУ-то
-
- Автомобил:
- Двигател:
Приятески съвет ти давам , сложи си АБФ , не влизай в излишни филми , нека и някой по сериозен колега ти помогне с инсталацията . И това няма да ти излезе повече от 500 лв.
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
sers написа:Приятески съвет ти давам , сложи си АБФ , не влизай в излишни филми , нека и някой по сериозен колега ти помогне с инсталацията . И това няма да ти излезе повече от 500 лв.
АБФ окей с инсталация нямам познат май почти който може да помогне а и трябва бошуниери да сменям и т.н тоя 9А съм го намерил от приятел познат който ми го дава за 200 лв . Явно не ви допада 9А мотора но Jouzev94 гледах доста си понавървяваше 2-ката
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
АБФ е модерен мотор с нормална електроника и без много полтъргайсти за подкарване. Това е идеята на слагането на такъв мотор. Имаш да опънеш една инсталация, което също не е сложно и който не се е хванал той ен го е направил.
-
- Автомобил: golf 2 turbo
- Двигател:
Аз съм за abf в коша на голф 2 ,филма е с жиците но не е сложно 

- kireto_radev_2
- Автомобил: GOLF-2ABF GOLF-3ABFGOLF-4TDI
- Двигател: ABF.ALH
+1 за АБФ-а,малко игра си е,но после остава само кеф 

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Още един глас за АБФ-а.Стария ми Голф беше с такъв мотор и такава кутия като твоята докато не се счупи,после беше с друга кутия ама тва е друга тема.Ще ти трябва и една хубава права генерация с един резонатор и едно хубаво крайно гърне и тръбата да е на 55 мм до 60 макс.Не знам защо ама никой не е споменал разхода на двата мотора за вървенето всеки знае кой е отпред.Разход в същата комбинация като при теб ще се получи на дълго 6 при 120 може да падне и под 6 в града 8,5-9 с много газища качва до 10 макс.За К-Джетроника няма да говоря ,не че нямам наблюдения ама нека друг да каже за да се убедиш сам!
Гледам ,че си от Сливен ако наистина ти е проблем инсталацията ,а не само оправдание да скочиш на евтините железа от които явно някой иска да се отърве,ще ти дам телефон на човек който ще ти я направи и няма да ти одере кожата!?
Гледам ,че си от Сливен ако наистина ти е проблем инсталацията ,а не само оправдание да скочиш на евтините железа от които явно някой иска да се отърве,ще ти дам телефон на човек който ще ти я направи и няма да ти одере кожата!?
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Аз пък давам 1 глас за ВР6
Оставете се с тия малолитражки.