Здравейте на всички,скоро не съм писал защото няма какво и да се пише.Но вчера продадох белите RH и днес бях приятно събуден от СМС от Еконт Експрес,че са пристигнали новите маратонки на Червената Шапчица.
ВеднЪг скочих в гащите и дим да ме няма.Взех джантите и право в къщи.А те са:4 броя ACT 15 цола ЕТ28 7,5J
Доста лекички ми се виждат като ги носех към колата,ще видим как ще са на голфа.А ето ги и тях.
Ще ги покарам да закрия сезона с тях,и зимата ще ги оправя.Замислям полиран борд с бяла матова среда,или полиран борд с сива графитена среда.Поздрави от мен.
Благодаря колеги.Утре вечерта ще им сложа гумите и в неделя ще има снимки.Ще изчакам да падне сняг и ги вкарвам за ремонт,полиране на бордове и боя.След това ще купя нови гуми че тези вече са за силна мъгла.
И съм в търсене на капачки,ако някой му изпадната от ACT да свирка.
Иначе вчера се сдобих с така да го нарека горе долу рядко срещано нещо за МК2 а това е решетка за предния капак която стои от вътрешната страна на капака.Свалих я от една джетичка която е сива и мисля решетката да я пръсна черна.Иначе ето я и нея и как стои.Като гледам си е ХоргиналдЪ.Смених си и кривото рамо на едната чистачка,но едва ли някой го интересува.(на снимките не е сменено!)
Поне вече няма да има листа и тем подобни дето не им е там мястото.
Аз тези джанти не ги виждам да стоят с фланци освен ако не са някви 5мм от които няма смисъл.Трябват правилни размери гуми според мен и тогава чак да се свали иначе е невъзможно без да опира.
Зависи дали са обработени калниците като хората или си седят с ръбовете и т.н., но аз съм с 8j et15 с 15мм фланец отзад и 8j et25 с 20мм фланец отпред, като отзад няма никакви проблеми даже си возя по 1,2 човека, а отпред търпи даже още 5мм, но вече предницата става по-широка от задницата, а в момента са равни и ми харесва много поведението на колата в завои...идеята ми е че с правилното на твърдост окачване и правилните гуми(за моя сетъп 185/45/15 заспаха) и става,но зависи кой какво търси :)