1. Интересува ме може ли да се сложи ABS на голф които няма?
2. Сложно ли е и колко?
3. Освен каретата друго трябва ли да се смени ?
4. Изобщо заслужавали си разправията (мъката) ?
dontaskdontsay написа:За да не пускам подобна тема ще пиша в тази, дано колегата няма нищо против![]()
1. Интересува ме може ли да се сложи ABS на голф които няма?
2. Сложно ли е и колко?
3. Освен каретата друго трябва ли да се смени ?
4. Изобщо заслужавали си разправията (мъката) ?
chu61 написа:Здравейте, намерих и аз един EDS от голф 3 abf'95 с номер 3A0 907 379 A и мисля да го слагам намоят голф 3 tdi'96. Та въпроса ми е дали ще трябва да правя играта с размяната на пиновете и какъв трябва да е кодинга, защото неми стана много ясно от горните постове
Lov4o написа:колеги да попитам ако абс-а е от голф 4 и е с номер 1J0 907 379 А дали може да се сложи на голф 3 и ако да какво трябва да се направи за да сработва едл-а след монтажа, гледам разликата в номерата е само в пъривте 3 символа 3А0 и 1J0 или ако буквата на края е Е
Lov4o написа:тоест най добре да търся с номер 3A0 907 379 E и да си го слагам да ми е мирна главата, само че се обърках малко с кодингите от горните постове.
policevidin написа:chu61 написа:Здравейте, намерих и аз един EDS от голф 3 abf'95 с номер 3A0 907 379 A и мисля да го слагам намоят голф 3 tdi'96. Та въпроса ми е дали ще трябва да правя играта с размяната на пиновете и какъв трябва да е кодинга, защото неми стана много ясно от горните постове
Ако модулът дето си намерил е от Голф 3, не трябва да се сменя кодинга.
Но дори и да трябва, сложи го, и ако има проблем пиши тук и ако друг не, аз ще ти помогна.
chu61 написа:policevidin написа:chu61 написа:Здравейте, намерих и аз един EDS от голф 3 abf'95 с номер 3A0 907 379 A и мисля да го слагам намоят голф 3 tdi'96. Та въпроса ми е дали ще трябва да правя играта с размяната на пиновете и какъв трябва да е кодинга, защото неми стана много ясно от горните постове
Ако модулът дето си намерил е от Голф 3, не трябва да се сменя кодинга.
Но дори и да трябва, сложи го, и ако има проблем пиши тук и ако друг не, аз ще ти помогна.
Малко развитие по темата. Преди нуколко дни смених модулите, размених и моста на пинчетата на буксата . ABS-а заработи нормално, не записва грешки, не се наложи да променям кодинга с VAG KOm и уж всичко си е наредно колата продължава да върти гуми това нормално ли е ?
chu61 написа:Благодаря за помощта колега. Темата беше ми беше мн полезна. Та значи с две думи ще ми остане само да се хваля че имам ABS/EDSтъй като аз не виждам усезаема разлика .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта