ChristianPetrow написа:Не знам на 6-7 кое ви е многото при положение че аз под 9 скоро в града без клима не съм падал че не я жаля е ясно рязкам я в диапазона до 2800 колата е бутана в австрия и не знам какво е правено по нея върви много добре но 9-10 разход ми се струва повечко с права генерация от колекторите до отзад на 50ф и усещам че не може да изкара цялото налягане както трябва и умувах да сложа на 63мм каква ще е разликата откъм вървеж и разход дали въобще ще има някаква промяна...
Зависи по предния капак или по задния капак е бутана,и от колко хора ако е бутана от 2ма разхода е около 9,ама ако е бутана от трима човека тогава отива 12л/100км,но в Австрия не ги бутат хубаво,по се подпират.Моята е бутана в Италия от Папата по предния капак и гори 3 литра градско а извънградско 2,пък в неделя ако сложа Библията под капака и връща по малко.Една неделя ходих на околосветско пътешествие до село и когато отидох да заредя напълних бензиностанцията,платиха ми и ме почерпиха.
Къде точно го усещаш налягането в ауспуха,аз на моя голф усещам под диафрагмата си,че трябва да си прикапя крайното гърне че пуска малко налягане,прави вакуум в системата при обороти от 3000 при пълна газ на задна когато пепелника ми е пълен и от там буталото дава на късо с ауспуха и помпи резервната гума на 2-3 бара според зависи.