Въпросите ми са за маслото на скоростна кутия. На колко време и/или км се сменя, как да познаем дали е за смяна, има ли голямо значение дали колата е автоматик или ръчка и др. Вие какво ще кажете?
И аз така правя.На ръчна кутия влизат ли нормално скоростите,не барам нищо.На скоро ми се наложи смяна семеринг на избирача,че капеше по малко и долях 0.500 мл. за всеки случай.На автоматите знам,че е препоръчително да се сменя на определен пробег.
До сега на две или три коли съм сменял маслото на скоростите с първоначалното им обслужване, ръчна скоростна кутия, всичко беше ОК! Последно налях YACCO 75W90 за две години не съм имал никакви проблеми по трансмисията.
Така е, колеги, но и имайте предвид, че хората на Запад не карат колите си по 20 г като нас. Все пак маслото е петролен продукт, а не бронз или алуминий. Доколкото разбрах цветът на маслото трябва да е червеникав, може би малко по-светъл от Кока–Кола. Има ли вероятност скоростите да се счупят от старо масло?
Маани го тоя При мен като извадих семеринга дето ми сълзеше си потече бистро масълце дето мирише много гадно.Новото което долях беше пак бистро и миришеше по същия начин.Към 20 лв литъра беше 75/90 се води.
моето беше червено. след 14 год. излезна като ново. само дето си играх да го сменям и пари. никаква разлика. наркол, ти като знаеш толкова защо изобщо питаш. сменпй там като ти се сменя и тва е. парите са си твои
А бе моето е червено, а ме убеждаваха, че били издухано и трябвало да го сменя, та затова рекох „да си сверя часовника“ с форума. Единствения проблем засега е, че първа понякога влиза малко трудно, ама това, казват, било от избирача. Бай Сандо, да не си налял хидравлично масло, че е такова бистро? Или сигурно различните марки имат различни цветове?
Баш за скорости си е.Аз взех от това Минал съм към 800 км с него и не е имало проблеми с превключване и т.н. Може на по-новите години коли да е с различен цвят маслото,като антифриза както е червен след 96-та
Понякога при студен автомобил се случваше да е малко по-тегаво например като съм паркирал и съм оставил на задна и се опитвам да изключа и да включа първа, преди да запаля. Казах си - маслото е вече 17 години не е сменяно - ще го сменя. И го смених с Motul Gear 300 75W90.
За момента всичко е нормално - май изчезнаха тези леки засечки понякога. Но може и защото вече е топло времето. Ще почакам да дойде зимата, за да видя дали има разлика.